Czy da się coś naprawić. Niedostępność itd - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy da się coś naprawić. Niedostępność itd

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy da się coś naprawić. Niedostępność itd

Dziewczyny czy stosowałyście kiedyś zasadę niedostępności, albo po prostu ograniczając kontakt, nie będąc na zawołanie zmieniłyście stosunek faceta do Was i znajomości z Wami? Czy jest szansa, pomimo że facet powiedział, że nie chce się wiązać, może zmienić zdanie?
Boję się, że może być za późno na takie działania, a mocno zależy mi na gościu:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy da się coś naprawić. Niedostępność itd
roseblind napisał/a:

Dziewczyny czy stosowałyście kiedyś zasadę niedostępności, albo po prostu ograniczając kontakt, nie będąc na zawołanie zmieniłyście stosunek faceta do Was i znajomości z Wami? Czy jest szansa, pomimo że facet powiedział, że nie chce się wiązać, może zmienić zdanie?
Boję się, że może być za późno na takie działania, a mocno zależy mi na gościu:(

Skoro powiedział, że nie chce się wiązać, to wystarczy, że posłuchasz tego komunikatu zamiast szukać gierek i manipulacji.

3 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2021-12-30 20:08:51)

Jakież by to było wszystko proste jakby takie sposoby działały

4

nawet jesli zacznie bardziej zabiegac o kontakt to i tak nic nie zmieni. nie zechce sie z toba zwiazac na powaznie.

5

roseblind napisał/a:

1. Nie wiem kto wymyślił metodę na niedostępność ale to jest najgłupszy możliwy sposób na zdobycie faceta
2. (Normalni) Faceci nie lubią gierek i jak mówią że nie chcą się wiązać to nie chcą się wiązać i zdania nie zmienią. Przynajmniej nie w przeciągu najbliższych kilku lat

Jeśli Ci na nim zależy to niestety jedyne możliwe rozwiązanie to zacząć udawać przed sobą, że on nie żyje i nie ma nic takiego na świecie co mogłoby mi go ( czy też moim przypadku ją) wrócić.

6

Jeśli się odepchnie, to wielu już się nie przyciągnie... Jak ktoś się chce bawić w przedszkolne gierki, to droga wolna..

7

Stosowanie gierek i manipulacji to super metoda na stratę czasu. Skoro ktoś nie chce z Tobą być, to trzeba poszukać kogoś, kto będzie tego chciał. Nie trwoń cennych dni życia na zastanawianie się jak kogoś przekonać do siebie. Życie jest zbyt krótkie.

8

Ta „zasada” nigdy nie dziala zapamiętaj to sobie. W tym przypadku tez na pewno nie zadziała bo chłopak poinformował ciebie ze nie chce wchodzić w związek. Po co zawracać sobie głowę kimś kto nie ma ochoty?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy da się coś naprawić. Niedostępność itd

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024