Dziewczyny czy stosowałyście kiedyś zasadę niedostępności, albo po prostu ograniczając kontakt, nie będąc na zawołanie zmieniłyście stosunek faceta do Was i znajomości z Wami? Czy jest szansa, pomimo że facet powiedział, że nie chce się wiązać, może zmienić zdanie?
Boję się, że może być za późno na takie działania, a mocno zależy mi na gościu:(
Dziewczyny czy stosowałyście kiedyś zasadę niedostępności, albo po prostu ograniczając kontakt, nie będąc na zawołanie zmieniłyście stosunek faceta do Was i znajomości z Wami? Czy jest szansa, pomimo że facet powiedział, że nie chce się wiązać, może zmienić zdanie?
Boję się, że może być za późno na takie działania, a mocno zależy mi na gościu:(
Skoro powiedział, że nie chce się wiązać, to wystarczy, że posłuchasz tego komunikatu zamiast szukać gierek i manipulacji.
3 2021-12-30 20:08:40 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2021-12-30 20:08:51)
Jakież by to było wszystko proste jakby takie sposoby działały
nawet jesli zacznie bardziej zabiegac o kontakt to i tak nic nie zmieni. nie zechce sie z toba zwiazac na powaznie.
1. Nie wiem kto wymyślił metodę na niedostępność ale to jest najgłupszy możliwy sposób na zdobycie faceta
2. (Normalni) Faceci nie lubią gierek i jak mówią że nie chcą się wiązać to nie chcą się wiązać i zdania nie zmienią. Przynajmniej nie w przeciągu najbliższych kilku lat
Jeśli Ci na nim zależy to niestety jedyne możliwe rozwiązanie to zacząć udawać przed sobą, że on nie żyje i nie ma nic takiego na świecie co mogłoby mi go ( czy też moim przypadku ją) wrócić.
Jeśli się odepchnie, to wielu już się nie przyciągnie... Jak ktoś się chce bawić w przedszkolne gierki, to droga wolna..
Stosowanie gierek i manipulacji to super metoda na stratę czasu. Skoro ktoś nie chce z Tobą być, to trzeba poszukać kogoś, kto będzie tego chciał. Nie trwoń cennych dni życia na zastanawianie się jak kogoś przekonać do siebie. Życie jest zbyt krótkie.
Ta „zasada” nigdy nie dziala zapamiętaj to sobie. W tym przypadku tez na pewno nie zadziała bo chłopak poinformował ciebie ze nie chce wchodzić w związek. Po co zawracać sobie głowę kimś kto nie ma ochoty?