Witajcie
Czy waszym zdaniem ubranka to dobry prezent na urodziny dla siostrzenicy, jest jeszcze mała i bawi się zabawkami ale ubranka też się zawsze przydają. Co myślicie to dobry pomysł?
To zależy komu chcesz zrobić prezent; siostra pewnie będzie zadowolona, że kolejny wydatek będzie miała "z głowy", siostrzenica - tylko wtedy, gdy na pewno trafisz w jej gust, bo na dzieci hasło "zawsze się przydają" nie działa.
3 2021-08-16 16:25:53 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-08-16 16:26:21)
Witajcie
Czy waszym zdaniem ubranka to dobry prezent na urodziny dla siostrzenicy, jest jeszcze mała i bawi się zabawkami ale ubranka też się zawsze przydają. Co myślicie to dobry pomysł?
bardzo dobry tylko kup coś modnego, na topie.
dla niej właśnie, pewnie chodzi do przedszkola i zwraca na to uwagę. NBo i koniecznie kup TOREBKĘ nie znam dziewczynki która by nie chciała takiej.
kiedyś sephora miała takie zestawy z torebka dla dziewczynki- ta torebka wywołałą niejeden uśmiech, gdy ją przekazywałyśmy kolejnym dziewczynkom w rodzinie.
Witajcie
Dobry o ile trafisz w gust małej.
Bo w tym wieku już się ma preferencje i pewne kolory czy postacie nie podobają się.
Albo są już obciachowe jak dla tego wieku.
Parę dni temu kupiłam wnuczce sąsiadki bluzeczkę z Psim Patrolem bo rok temu przepadała za tymi postaciami.
I zostałam uświadomiona, ze to postać dla maluchów a ona jako już 6 latka będzie się wstydzić w tym chodzić.
Musiałam kupić nową a tę przeznaczyć dla kogoś innego.
5 2021-08-16 19:07:34 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-08-16 19:08:54)
Dobry o ile trafisz w gust małej.
Bo w tym wieku już się ma preferencje i pewne kolory czy postacie nie podobają się.
Parę dni temu kupiłam wnuczce sąsiadki bluzeczkę z Psim Patrolem bo rok temu przepadała za tymi postaciami.
I zostałam uświadomiona, ze to postać dla maluchów a ona jako już 6 latka będzie się wstydzić w tym chodzić.
Musiałam kupić nową a tę przeznaczyć dla kogoś innego.
Voo... kurcze Ma mała charakterek
Ja mam to szczęście, że mój chrześniak w ogole nie marudzi i chodzi we wszystkim co dostanie. Równie dobrze przyjmie koszulki z KIK, jak z Camp David.
W tym roku zdał maturę na samych piątkach czy szóstkach, bo nie wiem dokładnie jak to jest w Polsce i dostał się na wymarzone studia na które była ograniczona liczba miejsc. Z tego szczęścia wykupiłam mu miesięczny obóz przetrwania (a co, niech się uczy życia, w trudnych warunkach też ) a do tego kupiłam mu dwie bluzy za 120 euro każda. Szarpnęłam się ale to z tego szczęścia
Jaką dostałam odpowiedź? Ciocia, kocham cię ale nie musisz kpupować mi tak drogich ciuchów, to zupełnie nie w moim stylu
6 2021-09-01 10:25:27 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-09-01 11:16:14)
Kleoma napisał/a:Dobry o ile trafisz w gust małej.
Musiałam kupić nową a tę przeznaczyć dla kogoś innego.Voo... kurcze
Ma mała charakterek
![]()
Ja mam to szczęście, że mój chrześniak w ogole nie marudzi i chodzi we wszystkim co dostanie. Równie dobrze przyjmie koszulki z KIK, jak z Camp David.
W tym roku zdał maturę na samych piątkach czy szóstkach, bo nie wiem dokładnie jak to jest w Polsce i dostał się na wymarzone studia na które była ograniczona liczba miejsc. Z tego szczęścia wykupiłam mu miesięczny obóz przetrwania (a co, niech się uczy życia, w trudnych warunkach też
) a do tego kupiłam mu dwie bluzy za 120 euro każda. Szarpnęłam się ale to z tego szczęścia
![]()
Jaką dostałam odpowiedź? Ciocia, kocham cię ale nie musisz kpupować mi tak drogich ciuchów, to zupełnie nie w moim stylu
Wyszło na to że też kupiłam trochę droższe ubranka, znalazłam taki sklep z odzieżą dziecięcą z Francji, ciap! spam! no jest tak jak mówicie z tym gustem, ale na szczęście prezent się spodobał Wybrałam kurtkę i 2 spódniczki.
W związku z tym, że wątek został założony najwyraźniej wyłącznie w celu umieszczenia w nim przez samą Autorkę spamu - zostaje zamknięty.