Zdrada przyjazn miłość zairoczenie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada przyjazn miłość zairoczenie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zdrada przyjazn miłość zairoczenie

Witam.
Moj partner zdradził mnie, ale nie z kobietą. Mianowicie z transwestytą i to kilja razy. Na poczatku wywaliłam go z domu. Ale następnego dnia juz tesknilam bo to moja wielka miłość przy nim poczułam sie kobietą . Wspomne ze dla niego zostawilam partnera po 7 latach zwiazku i majac dziecko. Dziecko jest ze mna z obecnym partnerem tez mam dziecko.
Wracajac do sprawy. Zapadlsm w depresje itp. O wtedy po 3 miesiacach pojawil sie znajomy w sytuacji podobnej tez walczacy z depresja.bardzo sie zaprzyjaznilismy. Duzo czasu spedzalam z nim doskonale sie rozumielusmy az on mi powiedzal ze cos czuje wiecej ze sie zakochal. I mowi ze jak juz nie bedze wstanie pohodzic przyjaźni z miłością to odejdzie . Bo wie ze ja kocham tylko tego co mbie zranil. Tak bylo kilka miesięcy w tym czasie pyholog psychiatra leki dlugie rozmowy z przyjacielem on byl zawsze dla mnie.  W mi3dzy czasie zaczynam sie spotykać z tmy co mnie zdradzil początkowo na sex  potem on chce wrocic ja nie koniecznie tak szybko bo rodzina i wszyscy do okola saprzeciwni tylko ten przyjaciel m8 powiedział tak ze jeali czuje ze nie moge zyc bez partena od zdrady to zebym dala szanse i nie słuchała nikogo tylko siwbie. I mowi to facet krory wiem ze mbie kocha i zrobi wszystko dla mbie lecz ja lubie go bardzo nuc po za tym. Moj  ex tak bede pisac o parynerze od zdrady. Dowiaduje sie ze mam takie mocne relacje z przyjacielem. Nigdy nie bylo miedzy nami seksu choc bylo tal ze mogl mbie wykorzystać nigdy tego n8e zrobol. Małego robil mi masaż widzial nagą ale nigdy nie powiedzial ani nie uczynil nic nie stosownego. Ale ex byl zazdrosny o mimo ze nie mieszjal ze mba kazal mi wybiwrwc albo przyjaciel albo ex. Wybralam przyjaźń za namowa starszego Syna.  I tego co czułam. A tak na prawde chciałem mieć ich obu. Przyjaciel po pewnym czadie zaczal byc zazdrosny o relacje z ex  przekonywal.mbie ze nie powinnam mu ulegać tak szybko . Tuz prz3d walentynkami doszło do pewnego zdarzenia. Przyjaciel byl w posiadaniu mego tel. I co zrobil zacząl przeglafac a tam bylo moje zycie z ex i fotki dosc imtymne.
Jak powiedzalem mu ze wiem ze pezegladal moj tel on mowi ze tak ale nie fotki i nic nie widział.  Doszli do sprzeczki na to wszystko przyjechal ex i wypyosil przyjaciela z domu w sumie grzecznie bo jak by sie zlapali to.... ale wiem ze przyjaciel nie chcisl robić awantury przy moich dzieciach. I od tggo czasu nie mam z przyjacielem kontaktu. On by bardzo chcial zasypuje mbie smsa  wiadomosciami pisze wszedzie gdze moze ale moj ex poblokowal go wszedzie na moich konrdch fb itp ja zglypialam i posluchalam ex . I od 4 miesiecy nie odpiwiedzalam przykscielowi ani slowa .
Czy robie dobrze czy nie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada przyjazn miłość zairoczenie

wjedż na "edytuj" i popraw błędy bo chyba pisałaś w emocjach.

Zauważ, że Ty nie bardzo coś robisz, Panowie decydują za Ciebie.
Ich obu mieć nie będziesz, chyba że powiesz ojcu dziecka że skoro On szuka przygód to chcesz otwartego zwiazku.
jakie relacje ma Twój starszy syn z ojczymem? Dlaczego nie chciał by wrócił?

3

Przepis na pogmatwane życie... Jeden partner, drugi, przyjaciel, dwoje dzieci, a jakbym czytała wyznania nastolatki, a nie dorosłej kobiety. Bo gdzie w tym wszystkim jesteś Ty? Każdy Ci mówi co masz robić? Kochasz tego, który rani najbardziej i on rządzi Twoim życiem? A tak w ogóle, to przebadalaś się pod kątem chorób wenerycznych, bo z tego co piszesz, to Twój ukochany lubi różne ryzykowne układy łóżkowe, a to niezbyt bezpieczne.
Twój ex jest niedojrzały i ewidentnie niefajnym człowiekiem, wręcz zakłamanym, może skrywa swoją homoseksualną orientację, może miałaś być przykrywką, bo żyjemy w takim społeczeństwie, a nie innym. Powiem brutalnie, że takiemu człowiekowi nie dałabym najmniejszych szans na to, żeby ponownie wszedł w moje życie.

4

Uważam, że powinnaś zdystansować się od obu. Ex- duże ryzyko że zdrady się powtórzą,życie bez zaufania itd., przyjaciel- krzywdzisz go robiąc mu nadzieję, a przecież go nie kochasz. Zadbaj o siebie, z czasem będzie lepiej.

5 Ostatnio edytowany przez madoja (2021-06-01 15:11:05)

Mam kolegę który jest transem i on nie ma innych kochanków tylko właśnie żonatych. I wyobraźcie sobie: tacy kolesie posuwają go w d*** albo nawet liżą mu tyłek (opowiada że chętnie to robią), a po wszystkim wracają do żony i dają jej buzi. Tak naprawdę to może być każda z nas, żon. Straszne.

Tak czy siak - nie wierz że Twój ex się zmieni. Tu nie chodzi o ciągoty homo, tylko o mocne doznania, nietypowe przeżycia, coś tak szokującego że aż podniecającego. Twój ex doznał już takich przeżyć i będzie go ciągnęło jeszcze bardziej. Mój kolega mówi, że wsród wielbicieli transów nie ma gejów (to byłoby bez sensu, gejów pociągają przecież faceci, a nie osoby wygladające jak kobieta). Są bi i hetero. Ich kręci że "coś" wygląda jak kobieta, zachowuje się kobieco, ale ma penisa. To dla nich hardcorowo seksowne.

Kolegę lubię, ale tego typu akty brzydzą mnie, dlatego za Chiny nie rozumiem jak Ty mogłaś się z nim po wszystkim spotykać na seks.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada przyjazn miłość zairoczenie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024