Cześć wszystkim.
Mam 23 lata i jestem kierownikiem działu w pewnej firmie. Na początku maja przyszła do nas grupa praktykantów ze szkoły średniej do której chodziłam.
Pierwszy dzień był organizacyjny, taki wdrożeniowy. Już podczas tego szkolenia jeden z praktykantów wpadł mi w oko. Wyglądał dużo dojrzalej niż reszta jego kolegów.
Na początku popracował chwilę w terenie. Cały czas mi chodził po głowie, więc poprosiłam koleżankę, która zajmuje się praktykami żeby przypisała go do pracy w moim dziale.
Pracował ze mną dwa tygodnie. Świetny chłopak, bardzo dobrze i dokładnie wykonywał polecone mu zadania. Bardzo sie spisal i pomogl nam się odkopać z zaległości. Sporo rozmawialiśmy, śmieszkowaliśmy. Czasami sie ze mna trochę droczył. Jest to na prawdę człowiek w moim stylu, pomimo tego, ze jest 4 lata młodszy. Mamy swoje numery telefonów, mamy się w znajomych na fb.
W poniedziałek (31.05) jest jego ostatni dzień w naszej firmie. Chciałabym zrobić coś żeby jeszcze kiedyś się z nim spotkać, nawiązać jakiś kontakt.
Myślałam o tym żeby na koniec dnia powiedzieć mu coś w tym stylu, że bardzo fajnie mi się z nim pracowało, że wyróżnił się na tle swoich kolegów oraz że jesli tylko bedzie czegoś potrzebował to może liczyć na naszą pomoc i tak luźno rzucić że jeśli będzie miał ochotę wyjść na piwo kiedyś to też może się odzywać.
Co myślicie o tym?
Bardzo proszę o jakąś radę..
Zależy mi żeby go trochę bardziej poznać