Niskie libido chłopaka? czy to z mojego powodu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Niskie libido chłopaka? czy to z mojego powodu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Niskie libido chłopaka? czy to z mojego powodu?

Cześć. Na wstępie powiem, że jestem z moim chłopakiem rok i 3 miesiące. Seks uprawiamy od 3 miesięcy. On choruje na depresje i jego libido jest ogromnie małe. Nie mieszkamy razem. Seks uprawiamy raz na dwa/trzy tygodnie. A inne pieszczoty ograniczyły się teraz do raz na tydzień, a nawet raz na dwa tygodnie. Czy jeżeli chłopak wymiguje się od jakichkolwiek pieszczot, jest możliwość, że powodem tego jest tylko depresja? Dodatkowo mówił, że nie ma tez potrzeby się masturbować. Czy może ma to jakiś związek z tym, że nie chce już ze mną być lub już go nie podniecam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niskie libido chłopaka? czy to z mojego powodu?

Na naszym forum obowiązuje zasada, że wszystkie problemy jednego związku, opisujemy w jednym wątku.
Ty masz już temat dotyczący tej relacji, który założyłaś zaledwie godzinę temu - https://www.netkobiety.pl/t125840.html
Kontynuuj w nim dyskusję i nie zaśmiecaj forum dublami.
Zapoznaj się również ponownie z naszym regulaminem i stosuj się do zasad forum. Z góry dziękuję!
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Niskie libido chłopaka? czy to z mojego powodu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024