O co mu chodzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: O co mu chodzi?

Cześć wszystkim. Gryzie mnie pewna sprawa. W tamtym roku zebrałam się na odwagę i na fb zagadałam do pewnego kolesia z mojej okolicy, który od pewnego czasu zaczął mi się podobać. Facet odpisał, konwersacja się zaczęła rozwijać, było miło mi i wydaje mi się, że on też nie miał nic przeciwko temu, aż tu nagle zerwal kontakt i przestał się odzywać. Napisalam do niego jeszcze ze dwa razy, ale stwierdziłam że nie będę z siebie robić desperatki i dałam spokój, choć nie mogłam zrozumieć czemu się tak zachował, żeby chociaż napisał, żebym się odwaliła, to przynajmniej byłoby wszystko jasne. Mimo że mieszkamy niedaleko siebie, to nie mieliśmy okazji spotkać się tak, by ze sobą porozmawiać, najczęściej go widzę jak jeździ samochodem.
Sprawa rozchodzi się o to, że ostatnio już kilkukrotnie zdarzyło się, że podczas spacerów gdy ja szłam, on jechał samochodem i patrzył się na mnie, wręcz bym to nazwała gapieniem się. Ostatnio osoba mi towarzysząca, która nie wie o całej sytuacji z tym kolesiem, gdy nas minął, powiedziała "co on się tak gapił". Tak że mam dowód, że sobie tego nie wmawiam.
I mnie to zastanawia, co on może sobie myśleć. O co mu chodzi? Na początku myślałam, że wyczuł moje intencje i zawczasu ukrócił to, bo nie chce się angażować, ale w takim razie czemu się tak patrzy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: O co mu chodzi?

Spróbowałaś, nie podjął inicjatywy i nawet przestał odpowiadać, więc dobrze zrobiłaś, że odpuściłaś. Uganianie się za kimś, kto nie wykazuje zainteresowania nie ma sensu. Szkoda się zastanawiać co on ma w głowie. Patrzy się ale gapienie się nie jest znakiem, że ktoś się chce zaangażować. Chyba ma swój rozum i jakby był zainteresowany to potrafi odezwać sie czy napisać, zwłaszcza, że sama zrobiłaś pierwszy krok

3

O nic mu nie chodzi - gadaliscie przez internet nigdy sie nie poznaliscie w realu wiec jak juz cie zobaczyl to chcial sie przyjzec. Jakby cos chcial to byscie sie dawno spotkali. Nie zawrcaj sobie glowy tym kolesiem.

4

Za duzo rozkminiasz z jakas nadzieja na cos, czego nie ma.
Pisal z toba, cos mu nie podpasowalo, przerwal ten kontakt.
Gapil sie, bo po prostu chcial sie przyjzec. Tez bym sie gapila.

Daj sobie spokoj. On mial pierdylion okazji (nawet w tym samochodzie jak sie gapil), by nawiazac konkretny kontakt. Twoja nadinterpretacja cie zgubi, odpusc.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024