Opinia na temat relacji- czy ma ona jakiś sens? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Opinia na temat relacji- czy ma ona jakiś sens?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Opinia na temat relacji- czy ma ona jakiś sens?

Hey,

Pisze ten post, ponieważ potrzebuje opinii osób zupełnie obiektywnych patrzących na sytuacje i o to Was proszę.
Zacznę od tego, że od października 2020 roku spotykam się z z 32 letnim mężczyzną. Ja sama mam 22 lata. W między czasie zdążyłam z nim zakończyć naszą relacje, z powodu braku większych uczuć, poza zwykłym lubieniem go. Jednak po zakończeniu tego on nie odpuszczam, pisał cały czas, mówił, że ma do mnie silne uczucia i że nie pozwoli mi tak odejść, że bardzo go zakończenie tej relacji zraniło itp.. Po pewnym czasie zgodziłam się ponownie spotkać i porozmawiać i tak z powrotem to się rozkręciło i spotykamy się regularnie, nie bardzo często ( ale średnio raz na tydzien) czasem częściej. Piszemy codziennie. On wielokrotnie zapewniał mnie o swoich uczuciach do mnie, chciał, żebym została jego dziewczyną, cały czas powtarzał, że chce, żebym była tylko jego, jest zazdrosny o innych mężczyzn. Powiedział też, że da mi tyle czasu ile będę potrzebowała i ,że nie będzie naciskał na związek, dopóki nie będę tego pewna itp.. ( oczywiscie to z e względu na brak potrzeby z mojej strony aktualnie w wchodzenie w związek z nim ( brak uczuć do niego, brak zachochania itp..) powiedział, że poczeka..
Wszystko byłoby fajnie jakby nie fakt tego, że ma tindera i wypisuje tam z wieloma dziewczynami.. zaprasza je na spotkania, prawi miłe komplementy.. czy się z nimi wszytskimi spotyka i co dzieje się jeśli się z nimi spotyka to nie wiem.. Jednak zastanawia mnie czy ta relacja ma jakikolwiek sens? na początku myślałam, że może rzeczywiście potrzebuje czasu, że coś poczuje, ale w tym temacie nic się nie zmienia. Do tego zachowanie.. Mam wrażenie, że mną manipuluje, a bynajmniej próbuje.. Wydaję mi się, że wszystkie jego słowa są kłamstwem, bo przecież gdyby było tak jak mówi i naprawdę by mu na mnie zależało to po co ten Tinder i te wszystkie kobiety stamtąd.. Rozmwiałam z nim na temat Tindera, to powiedział, że to nic nie znaczy i najprościej mówiąc wyparł się jakiegokolwiek zainteresowania innymi kobietami. Jednak jak dla mnie coś nie gra i nie wierze w to co on mówi. Dodam też , że w jednej z rozmów przyznał mi się, że zdradzał swoja dziewczyne.. ale tłumaczyl to tym, że im sie nie ukladalo i byl nieszczesliwy z nią .. no oczywiscie jak dla mnie takie tlumaczenie jest żałosne i tym bardziej zaświeciła mi się czerwona lampka.. Co myslicie na temat tej relacji? Czy warto to kontynuować czy lepiej zakończyć to raz i dobrze, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie? Co uważacie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Opinia na temat relacji- czy ma ona jakiś sens?

Dziewczyno uciekaj bo tu wszystkie syreny biją na alarm! (Tinder, przyznanie się do zdrady, manipulacje). Uciekaj póki się nie wkręciłaś, wg mnie ta relacja w ogóle nie rokuje..

3

Przede wszystkim zachowujesz sie jak pies ogrodnika- sama nie chce ale nikomu tez nie dam.
Nic do niego nie czujesz i wiesz ze na pewno nie poczujesz ( tinder, zdrady, maniupulacje) to po co jeszcze sie z nim spotykasz?
Z drugiej strony ty mu mowisz ze daj czas, poczekamy, nie jestescie w zwiazku wiec on robi sobie co chce bo tak naprawde jest wolny.
Ja bym sobie glowy takim kawalerem nie zawracała.

4

że jeszcze masz wątpliwości big_smile, korzystaj z poteżnego narzedzia jakim jest kobieca intuicja i naucz się oddchodzić wtedy kiedy trzeba bo cięzki będzie Twoj los, pisze to z sympatią, tego się trzeba nauczyc.

5

Ta legendarna kobieca intuicja.. big_smile

6 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2021-03-28 22:04:56)

Nie to nie ma sensu. Przede wszystkim to sama czujesz, że on nie jest dla Ciebie, ale dajesz mu się wkręcić. Łudzisz się, że coś poczujesz. Tylko po co? Chciałabyś związek z takim człowiekiem, który opowiadając że na Ciebie czeka i ma dla Ciebie uczucia, nie kryje się z tym, że zdradzał i że spotyka się z innymi dziewczynami?

7 Ostatnio edytowany przez szeptem (2021-03-28 22:41:38)

Utnij z nim wszelki kontakt i daj sobie spokój.

8

tam pewnie tez wyszukuje takioe mlode i naiwne jak ty. w wiadomym celu.

9

Chcesz wiązać się z babiarzem? Na początku już widzisz, że nie pasuje mu bycie z jedną kobietą. Taki zawsze będzie szukał wrażeń poza związkiem, będzie ulegał pokusom. Parszywy rodzaj faceta

10 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-04-06 17:25:06)

Mniejsza o tego tindera ja się zastanawiam po co Ty się zmuszasz do pokochania kogokolwiek. Rozumiem żeby czasem relacja potrzebuje czasu żeby się rozkręcić ale tu minęły miesiące a Ty go tylko lubisz. Nie przyszło to już nie przyjdzie. A to wszystko jeszcze w wieku kiedy są ogromne szanse na znalezienie kogoś z kim będziecie za sobą szaleć

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Opinia na temat relacji- czy ma ona jakiś sens?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024