Szef oszukuje Bardzo pilne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Szef oszukuje Bardzo pilne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Szef oszukuje Bardzo pilne

Cześć, pracuje w żłboku i przez COVIDA szef wysłał mnie dzisiaj na przymusowy bezpłatny URLOP aż do odwołania to legalne? jeśli nie gdzie mam uderzać? Jestem na umowę o prace

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szef oszukuje Bardzo pilne
nobody4b napisał/a:

Cześć, pracuje w żłboku i przez COVIDA szef wysłał mnie dzisiaj na przymusowy bezpłatny URLOP aż do odwołania to legalne? jeśli nie gdzie mam uderzać? Jestem na umowę o prace

Państwowa Inspekcja Pracy

3

Petra44 napisał/a:
nobody4b napisał/a:

Państwowa Inspekcja Pracy

Dzięki, jak sprawa się nie wyjaśni leci zgłoszenie, piszę w imieniu dziewczyny, bo ona ciągle siedzi z tym cicho, że a trudno a tam, wcześniej szef narzucał jej kiedy ma mieć urlop albo robił podmianki godzin typu z dnia na dzień  mówił: przyjdź o 11 bo rano jest luźny dzień i nie potrzebna będziesz a tak to wieczorem wysprzątasz żłobek... lub  kazał jej nie przychodzić do pracy bo mało dzieci a ja wam za picie kawy nie będę płacił.... to chyba nienormalne...

4

Jak nie pasuje, może poszukać innej pracy.
To jest proste jak konstrukcja cepa.

No chyba że faktycznie zgłosi do inspekcji - wtedy szukać nie musi, bo i tak nigdzie nie znajdzie, przynajmniej w promieniu 100 km.
Zresztą słusznie.

5

noben napisał/a:

Jak nie pasuje, może poszukać innej pracy.
To jest proste jak konstrukcja cepa.

No chyba że faktycznie zgłosi do inspekcji - wtedy szukać nie musi, bo i tak nigdzie nie znajdzie, przynajmniej w promieniu 100 km.
Zresztą słusznie.

Dlaczego nie znajdzie? Nie rozumiem

6 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2021-03-28 14:46:45)

Iść na L4, za żadną cenę nie godzić się na urlop bezpłatny. Można zawiadomić Inspekcję Pracy.Uważam, że lepiej odejść z pracy, zerwać umowę niż  być na urlopie bezpłatnym.
Dziewczyna może się zatrudnić jako opiekunka do dziecka, a płacąc ZUS wyjdzie na tym lepiej.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Szef oszukuje Bardzo pilne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024