Witam, to mój pierwszy post na tym forum. Moja sytuacja zyciowa jest bardzo skomplikowana, czytałem tutaj wiele wątków, ale takiej w jakiej jestem ja to raczej ze świecą szukać. Jestem po rozwodzie, temat zdrad, kombinowania nie jest mi obcy, z żoną nie jestem już 10 lat. Nie chce się wybielać, bo nie o to chodzi, ale teraz po tym co się dzieje w ostatnim czasie, co wiążę się z popularyzacją mediów społecznściowych, z brakiem jakichkolwiek zasad jestem przerażony. Dzisiaj wystarczy ,że ktoś napisze na insta, jakiś włoch, murzyn, egzotyk i dla kobiety przestają mieć znaczenie dzieci, małzenstwo, kredyty, przeszlosc, przyszlosc, wspólne życie. Liczy sie tylko flirt i romans, chwilowe uniesienie, danie dupy dla chwilowej satysfakcji. Ogrom tego zjawiska przeraża, człowiek nie jest w stanie tego kontrolować i skutecznie zapobiec. Jaki sens ma śledzenie, szpiegowanie, odpedzanie adoratorow ? Żaden. Z drugiej strony wiem jak działa mózg osoby zdradzonej- niedowierzenie , próba wypierania, łapanie się każdej nadzieji, ignorowanie oczywistych faktów. Tematy bardzo ciężkie życiowe, praktycznie jak zgon osoby najbliższej. Cdn.
Gościu, wyluzuj, bo wylewu dostaniesz
Gdy się uspokoisz, powiedz, o co ci chodzi?
Gościu, wyluzuj, bo wylewu dostaniesz
Gdy się uspokoisz, powiedz, o co ci chodzi?
Frustracja....
"dla kobiety", "danie dupy"??
Przykro mi, ale znajdziesz z całą pewnością jakieś inne miejsce w sieci, które będzie o wiele dogodniejsze do wylewania wiader z pomyjami na kobiety.
Na naszym forum o kobietach i dla kobiet, chcemy aby to one czuły się tu swobodnie i komfortowo.
Proszę, idź wymiotować jadem na kobiety gdzie indziej i z góry dziękuję za zastosowanie się do mojej prośby.
Moderator IsaBella77