R_ita napisał/a:Dla mnie te jaszczurki i modliszki najfajniejsze z całego opisu. To coś ciekawego, dośc nietypowego, więc przed oczami mam kogoś z pasją.
Jakieś trzy miesiące temu byłam na wystawie jadowitych pająków. Jako że wystawa odbywała się w galerii handlowej, a lokale gastronomiczne i sklepy nie pracowały, to i na wystawie ruch był niewielki. Chodziliśmy sobie z mężem oglądając te pająki i skorpiony, bo te też zostały pokazane, kiedy - zapewne z braku innego zajęcia - podszedł do nas właściciel "uroczych" żyjątek i zapytał czy coś nas jakoś szczególnie zainteresowało. Wykorzystałam okazję, by urządzić sobie z nim pogawędkę, zapytać o to i o owo. Pan z jednego z terrariów wygrzebał jakąś wielką glistę, której nazwy teraz nie pamiętam, a która była zakopana w ziemi, pokazał jak zachowuje się pająk zrzucający wylinkę, czym różni się skorpion groźny od tego mniej groźnego i tak dalej, i tak dalej. Generalnie facet opowiadał o tym wszystkim z taką pasją i błyskiem w oczach, że nie tylko mnie tym rozbroił, ale i samym tematem szczerze zainteresował.
Dążę do tego, że jak najbardziej podzielam Twoje zdanie, że akurat ta część opisu jest bardzo na plus, bo samo zagadnienie jest niebanalne i przedstawia kogoś, kto ma w sobie jakiś polot, ma zainteresowania. Osobiście tego bym nie ruszała, a jedynie postawiła kropkę na końcu zdania
.
Regulamin Forum Netkobiety.pl - koniecznie przeczytaj!
Dzieląc się swoją opinią pamiętaj, że po drugiej stronie siedzi drugi człowiek. Hejt może ranić! "Nie czyń samego siebie przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz." (Janis Joplin)