Ryzyko zajścia w ciążę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ryzyko zajścia w ciążę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Ryzyko zajścia w ciążę?

Cześć wszystkim. Specjalnie założyłam konto na tym forum, żeby zapytać się o pewną rzecz i mam nadzieję rozwiać moje obawy. Przejdę od razu do rzeczy. W noc sylwestrową na zabawie u znajomych w domu poznałam faceta, z którym to uprawiałam seks oralny, oraz seks analny bez zabezpieczenia. Po stosunku moje miejsca intymne były w jego nasieniu. Nie przyjmuję żadnych środków antykoncepcyjnych inwazyjnych czy farmakologicznych. Czy istnieje duże ryzyko zajścia w ciążę w taki sposób? Może to głupie, ale bardzo chciałabym uniknąć problemów. Z góry dzięki za odpowiedzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ryzyko zajścia w ciążę?
MagdulaBrzydula napisał/a:

Cześć wszystkim. Specjalnie założyłam konto na tym forum, żeby zapytać się o pewną rzecz i mam nadzieję rozwiać moje obawy. Przejdę od razu do rzeczy. W noc sylwestrową na zabawie u znajomych w domu poznałam faceta, z którym to uprawiałam seks oralny, oraz seks analny bez zabezpieczenia. Po stosunku moje miejsca intymne były w jego nasieniu. Nie przyjmuję żadnych środków antykoncepcyjnych inwazyjnych czy farmakologicznych. Czy istnieje duże ryzyko zajścia w ciążę w taki sposób? Może to głupie, ale bardzo chciałabym uniknąć problemów. Z góry dzięki za odpowiedzi

Wiesz, że minęło od tamtego czasu już 14 dni, więc możesz zrobić test ciążowy? smile
niemniej ryzyko praktycznie zerowe jeżeli palcem nie wsadziłaś sobie tego nasienia do pochwy. A nawet wtedy ryzyko byłoby minimalne.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ryzyko zajścia w ciążę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024