Bóle menstruacyjne w ciąży - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Bóle menstruacyjne w ciąży

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Tralala26 (2021-01-16 00:55:08)

Temat: Bóle menstruacyjne w ciąży

Dzień dobry, przyszłe mamy i mamy proszę Was o poradę lub słowo otuchy. Jestem na początku (5/6tydzien) drugiej ciąży (pierwsza się niestety nie powiodła, ciąża obumarła) dzisiaj poczułam takie bóle jak okresowe plus takie uczucie miękkich kolan które towarzyszy u mnie okresowi. Czy to możliwe że coś dzieje się nie tak z ciążą czy jednak jest szansa, że to rozrasta się macica? Wizytę kolejna u lekarza mam 9 lutego.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Pipolinka87 (2021-01-16 21:37:05)

Odp: Bóle menstruacyjne w ciąży

Hej. Ja jestem w pierwszej ciąży( 10 tydzień). Około 5 6 tygodnia też tak miałam. Trwało to mniej więcej 2 tygodnie. Mocne bole podbrzusza az momentami slabo mi się robilo. Jak na razie ciąża przebiega prawidłowo. Mój gin powiedzial , że tak może być. Jak skończyły się bole zaczęły się okropne mdłości.

3

Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź, bo już się stresuje teraz w związku z każdym nowym objawem

4

doskonale Cię ozumiem smile Tez tak mam -to moja pierwsza ciążą. Przed wizytą u gina zawsze sie boje czy wszystko ok. Trzymam kciuki za Ciebie i dzidziusia.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Bóle menstruacyjne w ciąży

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024