Rozstałam się z chłopakiem rok temu. Byliśmy razem przez ponad 2 lata i był to bardzo poważny związek (dla nas obojga w zasadzie pierwszy). Rozstanie było burzliwe, zablokował mnie na IG (odblokowywał co jakiś czas na chwilę, by podejrzeć, co wrzucam). Na fb po dziś dzień mamy wspólne zdjęcia, komentarze etc. Nie spotykałam się z nikim od tej pory i wiem, że on też. Koleżanka na Sylwestra udostępniła relacje na IG, na których byłam. Były wyświetlił to. Od tego czasu zaczął wchodzić na mój profil jego najlepszy kumpel. Nie obserwował mnie nigdy/ nie obserwuje, a tylko wyświetla wszystkie relacje po kolei. Dziwne też, że pamiętał mój nick. Kiedy byłam z byłym partnerem w związku, nigdy mnie nie śledził. Przełączyłam konto na kilka dni na prywatne. Ponownie publiczne i znowu on. Spytałam wprost, skąd to nagłe zainteresowanie. Odpowiedział, że "nuda, że zima, że przegląda się relacje ludzi i to tyle". Dosłownie. Czy to nagłe zainteresowanie może mieć związek z poprzednim partnerem?
1 2021-01-14 16:57:37 Ostatnio edytowany przez magdalena29_ (2021-01-14 17:12:15)
mi to wyglada na naprawde, nude, zwykla ludzka ciekawosc,...
gdyby byly chcial to juz dawno by do ciebie sie odezwal.
czemu sie rozstaliscie i czemu nadal masz nadzieje?
3 2021-01-14 17:26:33 Ostatnio edytowany przez magdalena29_ (2021-01-14 17:27:49)
mi to wyglada na naprawde, nude, zwykla ludzka ciekawosc,...
gdyby byly chcial to juz dawno by do ciebie sie odezwal.
czemu sie rozstaliscie i czemu nadal masz nadzieje?
wiem, że to właśnie jemu opowiadał wszystko o mnie, zwierzał się, co doprowadzało mnie do szału
tutaj miałabym wątpliwości, bo stawia dumę ponad wszystkim, a ja go zrównałam z ziemią na samym końcu
ponadto zastanawia mnie, dlaczego nie usuwa tych zdjęć i komentarzy
głównie zazdrość z jego strony. ma bardzo niską samoocenę... ciągłe kłótnie przez to...
to raczej nie jest nadzieja. prędzej sentyment i jakiś dziwny rodzaj satysfakcji
Spytałam wprost, skąd to nagłe zainteresowanie.
No i czego się spodziewałaś? Że powie iż jest Tobą zainteresowany? Jaki był cel twojego pytania i czego oczekujesz? Chcesz go poderwać? Czy może myślisz, że jesteś śledzona?
Odpowiedział, że "nuda, że zima, że przegląda się relacje ludzi i to tyle". Dosłownie.
No cóż... milczeć nie mógł, więc powiedział cokolwiek, co Cię uciszy.
Czy to nagłe zainteresowanie może mieć związek z poprzednim partnerem?
A jeśli miało to co to dla Ciebie znaczy?
A jeśli nie miało, to co to dla Ciebie znaczy?
magdalena29_ napisał/a:Spytałam wprost, skąd to nagłe zainteresowanie.
No i czego się spodziewałaś? Że powie iż jest Tobą zainteresowany? Jaki był cel twojego pytania i czego oczekujesz? Chcesz go poderwać? Czy może myślisz, że jesteś śledzona?
Odpowiedział, że "nuda, że zima, że przegląda się relacje ludzi i to tyle". Dosłownie.
No cóż... milczeć nie mógł, więc powiedział cokolwiek, co Cię uciszy.
Czy to nagłe zainteresowanie może mieć związek z poprzednim partnerem?
A jeśli miało to co to dla Ciebie znaczy?
A jeśli nie miało, to co to dla Ciebie znaczy?
pytanie raczej było ironiczne
nie rozumiem, skąd tyle jadu i cynizmu w Twoich odpowiedziach
Magdalena29_ ironicznie tez watek założyłaś? Myślisz, że taka sprytna jesteś, a my naiwni?
pytanie raczej było ironiczne
nie rozumiem, skąd tyle jadu i cynizmu w Twoich odpowiedziach
No i to twoje ironiczne pytanie nigdzie Cię nie zaprowadziło.
Pytanie co byś chciała -- pozostaje otwarte.
Magdalena29_ ironicznie tez watek założyłaś? Myślisz, że taka sprytna jesteś, a my naiwni?
Ironiczne to było pytanie, skierowane do jego kumpla.
Na razie zdążyłam się zorientować, że na forum dla kobiet mężczyźni plują jadem. Daruj sobie tego typu odpowiedzi, niczego one nie wnoszą.
Rozstałam się z chłopakiem rok temu. Byliśmy razem przez ponad 2 lata i był to bardzo poważny związek (dla nas obojga w zasadzie pierwszy). Rozstanie było burzliwe, zablokował mnie na IG (odblokowywał co jakiś czas na chwilę, by podejrzeć, co wrzucam). Na fb po dziś dzień mamy wspólne zdjęcia, komentarze etc. Nie spotykałam się z nikim od tej pory i wiem, że on też. Koleżanka na Sylwestra udostępniła relacje na IG, na których byłam. Były wyświetlił to. Od tego czasu zaczął wchodzić na mój profil jego najlepszy kumpel. Nie obserwował mnie nigdy/ nie obserwuje, a tylko wyświetla wszystkie relacje po kolei. Dziwne też, że pamiętał mój nick. Kiedy byłam z byłym partnerem w związku, nigdy mnie nie śledził. Przełączyłam konto na kilka dni na prywatne. Ponownie publiczne i znowu on. Spytałam wprost, skąd to nagłe zainteresowanie. Odpowiedział, że "nuda, że zima, że przegląda się relacje ludzi i to tyle". Dosłownie. Czy to nagłe zainteresowanie może mieć związek z poprzednim partnerem?
Ile masz lat ?
Bo jak Cię czytam to mi się wydaje że maksymalnie 14.