Cześć, dziewczyny! Kiedyś pisałem na waszym forum post odnośnie damskiego kompletu dresowego dla mnie. Dodam na marginesie, że go kupiłem i jest świetny, zakochałem się w nim. I szczerze? Wcześniej wstydziłem się o tym napisać, ale moda damska naprawdę podoba mi się o wiele bardziej od tej męskiej. Jestem szczęściarzem, że posiadam dość specyficzną figurę ciała, szczupłą która w sporym stopniu przypomina kobiecą (kilka razy już to słyszałem). Ale wróćmy do tematu, chciałbym zaopatrzyć swoją garderobę w ubrania z damskiej kategori, głównie chodzi mi właśnie o jakieś komplety dresowe, bluzy, bluzki, spodnie, buty, kurtki - żadne sukienki, spódnice czy tego typu rzeczy, bo oczywiście nie chcę przesadzać, chcę czuć się dosyć naturalnie w swoim środowisku. Tak więc moje drogie, czy zechciałbyście mi pomóc w doborze odpowiednich ciuchów, które jednocześnie będą w jakimś stopniu kobiece, a tym samym nie będą ZBYT PRZESADNE? Też chętnie usłyszę wasze opinie!
Temat: Kobieca moda dla faceta!
Zobacz podobne tematy :
Odp: Kobieca moda dla faceta!
Zgodnie z naszym regulaminem dublowanie wątków jest niedozwolone.
Proszę, kontynuuj dyskusję o stylizacjach dla Ciebie, w poprzednim temacie o stylizacjach dla Ciebie - https://www.netkobiety.pl/t123697.html
Zapoznaj się też ponownie z naszymi wytycznymi i stosuj się do zasad. Z góry dziękuję.
Moderator IsaBella77