Facet w szpilkach ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Facet w szpilkach ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: Facet w szpilkach ?

Hej Hej, Ostatnio oglądałem film na TTV "Usłyszcie Nas" , był tam facet który chodził w szpilkach, co osobiście myślicie o facecie w szpilkach ? to coś ciekawego i nowego ? czy raczej szpilki są zarezerwowane dla kobiet ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet w szpilkach ?

A czemu pytasz? Marzysz by nosić szpilki? :-)

Myślę, że może taki facet jest gejem. Albo robi to dla żartu lub przyciągnięcia uwagi. Nie, mnie się faceci w szpilkach nie podobają. Ale nie musi mi się to przecież podobać, niech sobie każdy nosi co chce :-)

3

To nie musi być gej,  a trans

Osobiście - NIE yyy źle to widzę

4

Jest coś takiego w facetach w szpilkach, co lubię. Nie wiem, czy to odwaga do łamania tabu, odwaga do bycia sobą, czy może zwykła estetyka, ale niektórzy naprawdę dobrze tak wyglądają tongue są tacy, co nawet sexy
Uwielbiam Drag Race, gdzie mężczyźni przybierają zupełnie kobiecą osobowość sceniczną, całkowicie przyjmują kobiecie postaci, to mnie zbliża do facetów. Kręci mnie to, że pokazują inną stronę, ale przecież facetami nie przestają być.

Tak na co dzień? Nie rozumiem nawet kobiet chodzących w szpilkach więc nie, panowie, nie róbcie sobie tego.

5

Obcasy to byly wymyslone dla facetow, wiec teraz moga je odzyskac big_smile
Jak dla mnie kazdy moze nosic na co ma ochote. Moj maz nosi babski sweter puchaty z damskiego i tez dobrze.

6

Niech każdy sobie nosi co chce, ale wysokie obcasy wcale nie są zdrowe. Raz na jakiś czas może nie zaszkodzą, ale na co dzien już mogą doprowadzic do zwyrodnień.

7

MoR4oR napisał/a:

Hej Hej, Ostatnio oglądałem film na TTV "Usłyszcie Nas" , był tam facet który chodził w szpilkach, co osobiście myślicie o facecie w szpilkach ? to coś ciekawego i nowego ? czy raczej szpilki są zarezerwowane dla kobiet ?

facet w szpilkach to coś jak baba z brodą. Na pewno znajdą się amatorzy takich widoków. Mnie oczy bolą.

8

MoR4oR napisał/a:

Pomimo że obok innych lubię kobiecy typ męskiej urody i nawet lekki makijaż podkreślający pewne elementy twarzy w moim odczuciu może być interesujący, to jednak facet na szpilkach czy w spódnicy znajduje się już poza moją estetyką.
Szanuję, akceptuję, a nawet rozumiem, ale zdecydowanie nie jest to coś, co mnie pociąga.

9

Olinka napisał/a:

Pomimo że obok innych lubię kobiecy typ męskiej urody i nawet lekki makijaż podkreślający pewne elementy twarzy w moim odczuciu może być interesujący, to jednak facet na szpilkach czy w spódnicy znajduje się już poza moją estetyką.
Szanuję, akceptuję, a nawet rozumiem, ale zdecydowanie nie jest to coś, co mnie pociąga.

A Szkoci? wink smile

10

Czułam, że ktoś nawiąże do Szkotów wink, ale z całym szacunkiem dla ich tradycji - męskie łydki wystające spod spódnicy to nie jest to, co mnie kręci smile.

11

No moim zdaniem dla kobiet zdecydowanie. Tak samo jak rajstopy.

12

Olinka napisał/a:

Czułam, że ktoś nawiąże do Szkotów wink, ale z całym szacunkiem dla ich tradycji - męskie łydki wystające spod spódnicy to nie jest to, co mnie kręci smile.

A męskie łydki wystające z nogawek krótkich spodenek lub bermudów? wink smile
A Szkot w spódnicy kojarzy mi się właśnie z taką kwintesencją męskości - wojownik jak Mel Gibson w filmie "Braveheart - Waleczne Serce" lub zespół The Real Mckenzies

13

Męskie łydki? A to już zależy jakie wink, ale nawet te najzgrabniejsze, jeśli będą wystawać spod rąbka spódnicy w moich oczach tracą swoją męskość. Tak mam po prostu, że... no nie i już! wink

Generalnie powinnam była napisać męskie łydki wystające spod spódnicy z naciskiem na wyraz "spódnica", bo rzecz rozbija się nie o część ciała, ale o odzież. Jednym słowem szpilki i spódnice zdecydowanie zostawmy paniom wink. Co jednak nie znaczy, że nie rozumiem, że komuś to się może podobać, a Szkoci uważani są za bardzo walecznych i męskich, pomimo noszenia tej części garderoby.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Facet w szpilkach ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024