Zagadka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Zagadka

Cześć, mam mały problem nie wiem jak zinterpretować słowa dziewczyny. To ona inicjowała spotkania, kontakt. Dwa tygodnie temu Powiedziałem jej ze mi sie podoba, a ona na to „A skoro sprawa wyglada tak, że się Tobie podobam to nie dziw się że w najbliższym czasie nie będę się tak często jak wcześniej do Ciebie odzywać. ” czy to jest jakiś test?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zagadka

A od 2 tygodni coś się zmieniło?

3 Ostatnio edytowany przez Marian78 (2020-12-28 14:40:26)

prego napisał/a:

A od 2 tygodni coś się zmieniło?

To powiedziała po tygodniu i bez zmian

4

Nie jest zainteresowana bliższą relacją. Koleżeństwo tak, związek nie.

5

Nie jest zainteresowana. Jedynie koleżeństwem.

6

Onaja12345 napisał/a:

To po co do mnie wydzwaniała pisała i umawiała na spotkania. Nie kumam, od podobania do związku to jest kawał drogi.

7

Marian78 napisał/a:
Onaja12345 napisał/a:

To po co do mnie wydzwaniała pisała i umawiała na spotkania. Nie kumam, od podobania do związku to jest kawał drogi.

Może po prostu jesteś super kolegą i dlatego chciała się z Tobą widzieć. Jeśli wie, że Ci się podoba, to pewnie zakłada, że możesz inaczej odbierać spotkania, niż ona. A tak na serio, jeśli potrzebujesz wiedzieć, to ją zapytaj, ona najlepiej Ci odpowie smile

8

Ona wyraźnie nie chciała wychodzić poza koleżeństwo, dlatego uznała, że rzadszy kontakt i zdystansowanie się będzie w tej sytuacji najlepszym rozwiązaniem.

9

Olinka napisał/a:

Ona wyraźnie nie chciała wychodzić poza koleżeństwo, dlatego uznała, że rzadszy kontakt i zdystansowanie się będzie w tej sytuacji najlepszym rozwiązaniem.

Aaa przestraszyła się

10

Marian78 napisał/a:
Olinka napisał/a:

Aaa przestraszyła się

Nie przestraszyła się tylko nie jest zainteresowana.

11

A napisze Wam jak to się zaczęło, poznaliśmy jakiś rok temu, trochę jej pomagałem przy pracach w domu, koszenie trawnika jakieś nasadzenia. Widywaliśmy się rzadko. Ona jeździła dużo do rodziców pandemia te sprawy. Az pewnego sierpniowego dnia zadzwoniła żebym przyjechał. A tu w drzwiach wita mnie jej mam słowami "a to ten słynny Marian" imię zmienione. Jeszcze tego samego dnia umówiła nas na wspólne zakupy z jej mamą. Oczywiście na zakupach z jej mama byłem sam mam przeprowadziła obszerny wywiad. Od tamtej pory z jej strony był bardzo intensywny kontakt, bardzo dużo spotkań, pisanie do 1 w nocy na komunikatorze. Chyba 10 grudnia w rozmowie telefonicznej padło z jej ust pierwsze "my", a już w niedziele na komunikatorze zaczęła zadawać dziwne pytania, trochę mnie podeszła i się, że tak powiem wysypałem i powiedzieli jej ze mi się podoba.

12

Marian78 napisał/a:

A napisze Wam jak to się zaczęło, poznaliśmy jakiś rok temu, trochę jej pomagałem przy pracach w domu, koszenie trawnika jakieś nasadzenia. Widywaliśmy się rzadko. Ona jeździła dużo do rodziców pandemia te sprawy. Az pewnego sierpniowego dnia zadzwoniła żebym przyjechał. A tu w drzwiach wita mnie jej mam słowami "a to ten słynny Marian" imię zmienione. Jeszcze tego samego dnia umówiła nas na wspólne zakupy z jej mamą. Oczywiście na zakupach z jej mama byłem sam mam przeprowadziła obszerny wywiad. Od tamtej pory z jej strony był bardzo intensywny kontakt, bardzo dużo spotkań, pisanie do 1 w nocy na komunikatorze. Chyba 10 grudnia w rozmowie telefonicznej padło z jej ust pierwsze "my", a już w niedziele na komunikatorze zaczęła zadawać dziwne pytania, trochę mnie podeszła i się, że tak powiem wysypałem i powiedzieli jej ze mi się podoba.

No i?
Z tego co napisałeś nadal nie wynika, że jest Tobą zainteresowana.
Może była, przez jakąś chwilę.
Ale teraz zdecydowanie nie jest.

A ile macie lat?
Wygląda, że jej mamie się podobasz......ale ona nie jest przekonana. Pewnie mama na nią naciska by się zdecydowała....
Trochę taki związek z rozsądku smile

14

IsaBella77 napisał/a:

Ale teraz zdecydowanie nie jest.

Ehe..
Nie jest, bo ma pewność, że cokolwiek zrobi, to Autor będzie za nią latał.

Zrób jej ''test koleżanki'' czyli ochłodź kontakt to minimum i przy jakiejś okazji (byle nie od razu jutro!) napomknij, że wybierasz się na wycieczkę/kolację/weekend z nową ''znajomą''.

Po reakcji poznasz czy jest zainteresowana czy nie.

15

niektórych kręcą świruski..

16

17:50
Zadzwoniła dzisiaj, bo chciała mnie usłyszeć i poinformować ze w piątek wraca od mamy. Na sugestie z mojej strony o w/w temacie cytuje”błagam nie wracajmy już do tego”

17 Ostatnio edytowany przez niski_facet (2021-01-11 18:59:43)

.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024