Cześć dziewczyny;
Nazywam się Kamil, mam 28 lat. We wtorek następnego tygodnia wracam samochodem do Sztokcholmu.
Wstępny plan jest taki:
We wtorek rano wyjeżdżam z Piotrkowa Trybunalskiego w kierunku Gdańska- zgarniam Cię po drodzę.
O 18:00 mamy prom do Sztokholmu, o 12:00 jesteśmy na miejscu.
Zabieramy kilka rzeczy z apartamentu i jedziemy na Północ.
Po drodze zatrzymujemy się u kolegi na snowboard, Sylwestra spędzamy u znajomych.
Pracę zaczynam 4 stycznia, więc możemy pozwiedzać Sztokholm.
Rzeczy, które powinnaś wiedzieć:
. Zapłać za swój przejazd promem. Hotele, jedzenie, alkohol i paliwo biorę na siebię;
.Jestem gentelmanem- niczego nie wymagam, niczego nie oczekuję.
Uwaga!
Opatentowałem nowy rodzaj namiotu z ogniskiem w środku i potrzebuję kilka zdjęć na tle zorzy polarnej.
Powinnaś być w minimalnym stopniu zaznajomiona z turystyką. Minimum jedną nockę spędzimy na Północy Szwecji w plenerze.
O mnie:
Alpinista przemysłowy, chirurg drzewny, instruktor w szkołach przetrwania.
Mieszkam od pół roku w Sztokholmie, w ciagu roku na podróże poświęcam minimum 4 miesiące... ale coś czuję, że szykuje się gap year ![]()
Codziennie wspinam się na 30 metrowe drzewa, oprócz tego biegam i ćwiczę. Mam 188cm, kaloryfer i te sprawy.
Nie jestem bogaty, jednak co miesiąc udaje mi sie odłożyć około 10k.
W tygodniu pracuję od 7 do 16, w weekendy organizuję dla znajomych imprezy na wyspie (mam małą łódkę), lub organizuję warsztaty alpinistyczne.
Aktualnie jestem po 2-letnim toksycznym związku, potrzebuję rehabilitacji ![]()
Jeśli jesteś zainteresowana- wyślij mi proszę sms na numer [edycja moderatorska], oddzwonię.
Jestem u rodziców na święta, a żeby porozmawiać przez telefon muszę wyjść na środek drogi ![]()
Pozdrawiam Was
-------------
Zgodnie z naszym regulaminem na Netkobietach zabronione jest podawanie jakichkolwiek danych kontaktowych, w związku z czym post został podany moderatorskiej edycji. W tej sytuacji pozostaje kontakt bezpośrednio na forum lub mailowy za pośrednictwem naszej platformy.
Z pozdrowieniami, Olinka
P.S. Nie sposób było udać, że nie widzę powyższych błędów i tego przy okazji nie naprawić
.