Podoba mi się pewien facet. Znamy się tylko z widzenia. Pewnego razu jak podchodził do pewnej osoby, z którą byłam w pobliżu, to gdy chciałam się przywitać to zamiast to powiedzieć to przytrzymałam przez kilka sekund kontakt wzrokowy, bo nie wiedziałam kiedy zaczną gadać, nie chciałam się wtrącać Patrzyliśmy sobie prosto w oczy oboje przez 3-5 sekund . Nie chciałam mu nic pokazać to był przypadek. Czy on teraz wie, że coś do niego czuję?
Tak... na pewno wie co do niego czujesz, wie tez ile masz lat, jakie są twoje zainteresowania, zna twoją rodzinę, preferencje seksualne, a także ile będziecie mieć dzieci i jakiej płci. Jednym słowem On na pewno wie już wszystko o Tobie.
Czy uważasz że zadałam głupie pytanie?
Czy uważasz że zadałam głupie pytanie?
Naiwne.
Jak ktos Ci patrzy w oczy to od razu zakladasz, ze jest Toba zainteresowany?
Słowiczek1998 napisał/a:Czy uważasz że zadałam głupie pytanie?
Naiwne.
Jak ktos Ci patrzy w oczy to od razu zakladasz, ze jest Toba zainteresowany?
Jak jest przelotne to wiadomo, że nie. Ale my się prawie nie znamy. To normalne, że obca osoba patrzyla ci prosto w oczy przez kilka sekund. Od obcych wzrok ucieka po sekundzie
Lady Loka napisał/a:Słowiczek1998 napisał/a:Czy uważasz że zadałam głupie pytanie?
Naiwne.
Jak ktos Ci patrzy w oczy to od razu zakladasz, ze jest Toba zainteresowany?Jak jest przelotne to wiadomo, że nie. Ale my się prawie nie znamy. To normalne, że obca osoba patrzyla ci prosto w oczy przez kilka sekund. Od obcych wzrok ucieka po sekundzie
Moze mialas pryszcza na nosie?
Oczywiscie ze to jest normalne, ze na Ciebie popatrzyl.
ze czujesz to nie, ale na pewno nie umknęło to jego uwadze.
ze czujesz to nie, ale na pewno nie umknęło to jego uwadze.
Też tak uważam. W różny sposób można patrzyć w oczy- niektóre spojrzenia bywają bardzo wymowne. Ale czy on wie... tego nie wie nikt
9 2020-12-15 18:33:06 Ostatnio edytowany przez adiafora (2020-12-15 18:33:45)
Podoba mi się pewien facet. Znamy się tylko z widzenia. Pewnego razu jak podchodził do pewnej osoby, z którą byłam w pobliżu, to gdy chciałam się przywitać to zamiast to powiedzieć to przytrzymałam przez kilka sekund kontakt wzrokowy, bo nie wiedziałam kiedy zaczną gadać, nie chciałam się wtrącać Patrzyliśmy sobie prosto w oczy oboje przez 3-5 sekund . Nie chciałam mu nic pokazać to był przypadek. Czy on teraz wie, że coś do niego czuję?
tak, jak jest wróżem Maciejem
A serio, nie idź tą drogą dziewczyno i nie rozkminiaj takich dupereli, bo to droga donikąd. Nawkręcasz sobie niepotrzebnie różnych rzeczy niczym moja siostra, ktora też lubi nad każdym szczególem siedzieć i rozkminiać oraz tworzyć milion teorii dlaczego np. 5 sekund a nie 2...bo to na pewno musi coś znaczyć.
Następnym razem powiedz dzień dobry, i miło się uśmiechnij. Jak wpadniesz facetowi w oko a nie jest jakąś nieśmiałą mimozą to będzie szukał z Tobą kontaktu.
facet to wiadmo jak zobaczy wzrok kobiety która na niech patrzy i patrzy to oooo ;p i tak będzie razem
To jest często sposób by poderwać, pokazać zainteresowanie. Jak facet Cię interesuje to mu to okaż dając jakiś znak.
Życie jest zbyt krótkie, by wątpić. Aby poznać jego uczucia – trzeba było spróbować, porozmawiać z nim. Wtedy wszystko się ułoży.
Pewnie poczułaś się jakby Twoim wzrokiem zlustrował Twoją duszę, dojrzał najgłębiej skrywane pragnienia...
Nie, nie można określić co czuje 2 osoba, nawet gapiąc się godzinę w jej ślepia. Można ocenić czy ćpała, czy jest zmęczona, czy kłamie... Ale dalej już raczej nic.
Gdzie tak szybko ferie zaczeli?