Zawsze masz poważne problemy w zespole? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zawsze masz poważne problemy w zespole?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zawsze masz poważne problemy w zespole?

Witam, mam pytanie dotyczące rozwiązywania problemów w sytuacjach towarzyskich, szczególnie jeśli chodzi o zespoły.

Jaka byłaby Twoja opinia na temat sytuacji, w której dana osoba ma ciągłe problemy w radzeniu sobie z polityką biura, a zwłaszcza z otoczeniem zespołu społecznego.

A dokładniej, jaki byłby dobry sposób, aby zwrócić się do terapeuty w określony sposób: ciągłe opuszczanie zespołów z powodu konfliktu osobowości.

Rzucanie pracy z powodu tego typu problemów i pozostawianie z tego powodu przytłaczającej ilości zajęć społecznych.

Dziękuję Ci.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zawsze masz poważne problemy w zespole?
welenbaul93 napisał/a:

Witam, mam pytanie dotyczące rozwiązywania problemów w sytuacjach towarzyskich, szczególnie jeśli chodzi o zespoły.

Jaka byłaby Twoja opinia na temat sytuacji, w której dana osoba ma ciągłe problemy w radzeniu sobie z polityką biura, a zwłaszcza z otoczeniem zespołu społecznego.

A dokładniej, jaki byłby dobry sposób, aby zwrócić się do terapeuty w określony sposób: ciągłe opuszczanie zespołów z powodu konfliktu osobowości.

Rzucanie pracy z powodu tego typu problemów i pozostawianie z tego powodu przytłaczającej ilości zajęć społecznych.

Dziękuję Ci.

Nic z tego nie rozumiem.
Czy możesz podać więcej konkretów? Czy to Ty masz problemy z polityką biura? Jaka to polityka i jakie masz z nią problemy?

3

welenbaul93 napisał/a:

Dziękuję Ci.

Polska język, trudna język.

Lady Loka, nie dopytuj. Przecież to proponowany temat dyskusji, nie problem autorki/autora wątku.

4

Nie rozumiem pierwszego postu. Czy chodzi Ci o:

-nieumiejętność przystosowania się do pracy zespołowej z powodu konkretnych cech charakteru czy
-nie odnajdywaniem się ogólnie w grupie społecznej, poprzez np. bycie typem samotnika lub despoty czy
-po prostu o osobę nie dostosowującą się i podważającą ogólnie przyjętą politykę i zasady funkcjonowania biura?

Czy o co? smile Bo sam temat wydaje się ciekawy, bo miałam kiedyś problemy na podobnych zasadach, ale właśnie... nie wiem co miałaś na myśli.

5

Wielokropek napisał/a:

Lady Loka, nie dopytuj. Przecież to proponowany temat dyskusji, nie problem autorki/autora wątku.

Zawsze mam problem z takimi proponowanymi tematami, które niby są problemem Autora/Autorki, ale jednak sam autor nie chce powiedzieć, że tak jest, więc nie ma szczegółów, które mogłyby dużo dać.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zawsze masz poważne problemy w zespole?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024