Facet z tindera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Facet z tindera

hej,
od zawsze podobał mi się kolega z pracy. Często wymienialiśmy bardzo długie spojrzenia. Znalazłam go na tinderze i wyslalam superlika smile Zmaczowalismy sie i od tej pory sobie gadamy, tak ok 2 miesiace. Niestety on nie proponuje spotkania. Znamy się z pracy ale praktycznie wcale nie widujemy. Co o tym myslec?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet z tindera

Nie wiem bo nigdy mi się nie trafiła osoba, która kontynuowałaby rozmowę a nie śpieszyła się ze spotkaniem.

Napisz, że ucieszyłabyś się gdybyście kiedyś mogli porozmawiać na żywo?

3 Ostatnio edytowany przez K-Pax (2020-12-05 12:28:05)

Koleś cię zwodzi i nie myśli poważnie o relacji. Przecież już dawno zaproponował by spotkanie. Nie rób sobie nadziei nawet gdyby do tego spotkania doszło. Bo będzie cię zwodził dalej.
Gdyby chciał związku, z ciekawości już dawno by się z tobą umówił. A po spotkaniu, gdyby był odpowiedzialny to powiedziałby ci czy chciałby kontynuować znajomość czy nie.
Możesz oczywiście sama wyjść z propozycją spotkania. I zobaczyć co się wydarzy.
Nasuwa się również pytanie. Dlaczego żadne z was nie podejmie kroków w realu? Przecież widujecie się w pracy.

4

Możliwe że jest nieśmiały ale raczej wątpię by taka osoba siedziała na tinderze. Według mnie nie jest Tobą zainteresowany, jedynie fajnie się z Tobą gada i tyle. Zazwyczaj jak wpadnie się komuś w oko to dąży się do tego spotkania jak najszybciej, a nie marnuje czas.

5

K-Pax napisał/a:

Koleś cię zwodzi i nie myśli poważnie o relacji. Przecież już dawno zaproponował by spotkanie. Nie rób sobie nadziei nawet gdyby do tego spotkania doszło. Bo będzie cię zwodził dalej.
Gdyby chciał związku, z ciekawości już dawno by się z tobą umówił.

Przecież prawie się nie znają, a Ty już mówisz o związku? big_smile Wychodzi na to, że teraz jakiś uśmiech, czy rozmowa, to od razu przyrzeczenie dozgonnej miłości.

Tulipanek12 napisał/a:

Co o tym myslec?

Nie myśl za wiele. Przecież to Ty możesz wyjść z inicjatywą.

6

Na superlika ode mnie- bardzo sie zdziwil. Wgl zdziwil sie ze jestem na tinderze.
Ja nigdy nie mialam sytuacji, ze to ja pierwsza proponowalam spotkanie facetowi...moge to zrobic, nie ma problemu, natomiast koszmarnie boje sie odrzucenia...no i zawsze mi sie wydawalo ze to facet jednak zdobywa... ja przeciez chyba dalam mu do zrozumienia superlikiem ze mi sie podoba?
Zastanawia mnie jedno- po co mnie parował na tinderze? przeciez nie musial... oraz po co mi odpisuje? przeciez tez nie musi...

7

Zawsze trzeba zakładać, że wszelkie gesty, mogą być przez drugą stronę różnie odbierane. Dlatego najlepiej postawić na jasny, najlepiej słowny przekaz. Facet jak sugerowano powyżej może być nieśmiały, może nie wierzyć, że taka dziewczyna jak Ty, może być nim zainteresowana. A rozmowa, czy lajkowanie samo w sobie może być przyjemne.
Mówiąc o inicjatywie nie myślałem, że to Ty wyjdziesz z propozycją spotkania. Raczej z pokazaniem oczekiwania na taką propozycję, np. tekst typu: myślę, że fajnie by było się spotkać w realu, co o tym myślisz?

8

Tulipanek12 napisał/a:

hej,
od zawsze podobał mi się kolega z pracy. Często wymienialiśmy bardzo długie spojrzenia. Znalazłam go na tinderze i wyslalam superlika smile Zmaczowalismy sie i od tej pory sobie gadamy, tak ok 2 miesiace. Niestety on nie proponuje spotkania. Znamy się z pracy ale praktycznie wcale nie widujemy. Co o tym myslec?

Nie jest Tobą zainteresowany.
Nie na tyle, żeby tracić czas na spotkanie z Tobą.

9

Tak sobie rozmawiacie..ale co to są za rozmowy? Damsko męskie czy kumpelskie?

10

Przychodzi mi na myśl, że taka osoba może mieć kogoś albo nawet kilka relacji gdzieś i tak sobie podtrzymywać kontakt z Tobą, bo może się kiedyś przydać. Może kiedyś będzie chciał się spotkać, bo akurat będzie miał czas. :-/

11

2 miesiące pisaniny? Gdyby chciał to by się spotkał, ale jeżeli chcesz dać mu ostatnią szansę to napisz że fajnie się gada, ale widzisz, że nie dąży do spotkania, więc szkoda Ci czasu na takie pisanie. Nie po to tu jesteś.

Albo się zreflektuje albo ma całkiem wywalone

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024