Dziewczyna kocha ale chce przerwy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna kocha ale chce przerwy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Dziewczyna kocha ale chce przerwy

Czesc wszystkim, zakładam ten temat ponieważ dręczy mnie sytuacja z moją dziewczyna i potrzebuje się wygadać.
A wiec oboje mamy po 22 lata, ostatnio między nami trochę się popsuło i to szczerze mówiąc przeze mnie. Czepialem się jej o byle co, dochodziło do częstych klotni i wkoncu powiedziała mi ze ona chce przerwy, ze ma dosyć tego. Sytuacja wyglada tak ze spotykamy się nie jesteśmy razem i ona mowi ze to czy wrócimy do siebie zależy tylko ode mnie i od mojego zachowania. Gdy jesteśmy na spotkaniu to chce żebym ją np przytulał, trzyma mnie za rękę, daje całusy na pożegnanie a wczoraj jak się żegnaliśmy powiedziała mi ze mnie kocha. Nie nalegam narazie żeby do mnie wróciła nic o tym nie mówię. Poprosiłem ją tylko o szczera rozmowe i powiedziałem ze na pewno nie będę potrafił mieć takiego kontaktu cały czas ze jesteśmy tylko "przyjaciółmi" no i właśnie powiedziała mi wtedy ze to czy wrócimy to zależy ode mnie i ze widzi ze mnie dręczy to wszystko ale przynajmniej będę miał świadomość do czego doprowadziłem i narazie musi być tak jak jest. Może chce mi dać nauczkę? Jest jeszcze taka sprawa ze jak widzimy się to jest miło ale jak piszemy jest tak cholernie oschła dla mnie i wogole nie spyta się pierwsza o spotkanie tylko ja za każdym razem muszę. Kurde nie potrafię rozgryźć jej zachowania, kocha ale nie chce do mnie wracać narazie, nie jesteśmy razem ale bliskości potrzebuje no i te jej zachowanie podczas naszego pisania. Na pewno ten post przeczytają kobiety wiec proszę was o jakieś wskazówki albo chociaż nakierowanie co ona ma na celu

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna kocha ale chce przerwy
Mat98 napisał/a:

Czesc wszystkim, zakładam ten temat ponieważ dręczy mnie sytuacja z moją dziewczyna i potrzebuje się wygadać.
A wiec oboje mamy po 22 lata, ostatnio między nami trochę się popsuło i to szczerze mówiąc przeze mnie. Czepialem się jej o byle co, dochodziło do częstych klotni i wkoncu powiedziała mi ze ona chce przerwy, ze ma dosyć tego. Sytuacja wyglada tak ze spotykamy się nie jesteśmy razem i ona mowi ze to czy wrócimy do siebie zależy tylko ode mnie i od mojego zachowania. Gdy jesteśmy na spotkaniu to chce żebym ją np przytulał, trzyma mnie za rękę, daje całusy na pożegnanie a wczoraj jak się żegnaliśmy powiedziała mi ze mnie kocha. Nie nalegam narazie żeby do mnie wróciła nic o tym nie mówię. Poprosiłem ją tylko o szczera rozmowe i powiedziałem ze na pewno nie będę potrafił mieć takiego kontaktu cały czas ze jesteśmy tylko "przyjaciółmi" no i właśnie powiedziała mi wtedy ze to czy wrócimy to zależy ode mnie i ze widzi ze mnie dręczy to wszystko ale przynajmniej będę miał świadomość do czego doprowadziłem i narazie musi być tak jak jest. Może chce mi dać nauczkę? Jest jeszcze taka sprawa ze jak widzimy się to jest miło ale jak piszemy jest tak cholernie oschła dla mnie i wogole nie spyta się pierwsza o spotkanie tylko ja za każdym razem muszę. Kurde nie potrafię rozgryźć jej zachowania, kocha ale nie chce do mnie wracać narazie, nie jesteśmy razem ale bliskości potrzebuje no i te jej zachowanie podczas naszego pisania. Na pewno ten post przeczytają kobiety wiec proszę was o jakieś wskazówki albo chociaż nakierowanie co ona ma na celu

Daj spokój. Przestań być pieskiem czekającym na kości ze stołu pani. Przestań być jej podnóżkiem.
Zapytaj wprost. Jak powie, że nie chce z Tobą być, to weź to na klatę, utnij kontakt, zero spotykania się, zero tulenia, trzymania się za ręce, zero pisania itd. A Ty masz nauczkę na kolejne związki.

3

Tak bym zrobił gdyby ona bez żadnego powodu powiedziała ze chce przerwy. Ale w ostatnim czasie na prawdę odj*balem nie będę wdawał się w szczegóły ale było tak ze obiecywałem ze już czegos tam nie będę robił a było inaczej i po prostu ona miała dość. Może rzeczywiście jest tak ze boi się ze kolejny raz będzie przez te kłótnie płakała i chce poczekac, zobaczyć jak to będzie?

4 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2020-12-05 15:38:27)

Mat98 napisał/a:

Tak bym zrobił gdyby ona bez żadnego powodu powiedziała ze chce przerwy. Ale w ostatnim czasie na prawdę odj*balem nie będę wdawał się w szczegóły ale było tak ze obiecywałem ze już czegos tam nie będę robił a było inaczej i po prostu ona miała dość. Może rzeczywiście jest tak ze boi się ze kolejny raz będzie przez te kłótnie płakała i chce poczekac, zobaczyć jak to będzie?

No i odwaliłeś, a ona zareagowała tak a nie inaczej.
Tak czy siak na ten moment nie widzę tutaj powrotów. W związku nie ma czegoś takiego jak przerwa. Prawdopodobny scenariusz jest taki, że ona już rozgląda się za kimś innym i dopiero jak znajdzie, to CIebie kopnie w odwłok.

Nie daj sobą pomiatać.

5 Ostatnio edytowany przez prego (2020-12-05 15:51:43)

Loka ma rację. Dajesz sobą pomiatać, bo łudzisz się, że ona do ciebie wróci. Dlaczego "odjebałeś" - znaczy robiłeś sceny zazdrości? Bo Twoja pozycja w tym związku już była słabiutka, co tylko przyśpieszyło koniec tego związku. Na razie jesteś na orbicie, za chwilę nawet ta pozycję stracisz. Życie.

6

Na naszym forum nie rozdwajamy ani siebie, ani wątków.
Kontynuuj dyskusję w swoim pierwszym wcieleniu i w swoim pierwszym temacie. Zainteresowanych zapraszam do Twojego poprzedniego wątku: https://www.netkobiety.pl/t124508.html
Moderator IsaBella77

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna kocha ale chce przerwy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024