W jaki sposób filozofia Gogginsa pomaga w zaburzeniach zdrowia psychic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » W jaki sposób filozofia Gogginsa pomaga w zaburzeniach zdrowia psychic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: W jaki sposób filozofia Gogginsa pomaga w zaburzeniach zdrowia psychic

Jak powinienem spojrzeć w moim lustrze odpowiedzialności i być jak nie podoba mi się fakt, że jestem niespokojny, przygnębiony i bi polarny. Nie czuję się ofiarą, ale często jestem smutny i niespokojny, a następnie bardzo podekscytowany i euforyczny. Nienawidzę też wymówek, nie pozwalam sobie na wymówki, takie jak przejebane dzieciństwo, zerwane relacje. Jednak nadal zmagam się z tymi problemami zdrowia psychicznego. Nie podoba mi się ten aspekt mojej fizjologii i próbuję wielu rzeczy, aby mu pomóc, biegam ultrasami, jestem rekordzistą świata, leczę i chodzę na terapię. Jednak nie mogę wstrząsnąć fazami maniaków, wzruszonymi wzloty i miażdżące upadki. I bardzo lubię siebie Myślę, że jestem miłym fajną osobą, a jednak te problemy mnie dotykają. Uważam, że wiele pociechy w filozofii Dawida, ale nie jestem pewien, jak zastosować go do bardziej abstrakcyjnych problemów ze zdrowiem psychicznym. I grind i grind i czuję, że osiągnąłem rzeczy, a jednak bi polaryzacji jest nadal istnieje, niepokój nadal mnie znajduje. Co powiedziałby Dawid? Nie patrząc na sympatię powiedz mi, czy jestem trochę suka.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » W jaki sposób filozofia Gogginsa pomaga w zaburzeniach zdrowia psychic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024