Problem z rodziną narzeczonego!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z rodziną narzeczonego!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Problem z rodziną narzeczonego!!!

Witam. Mam problem z rodziną narzeczonego, on chce mieszkać u siebie a to się wiąże z mieszkaniem z jego rodzicami, dom nie jest za duży mamy tylko mały pokój dla siebie. Jego ojciec jest nieznośny wgl ciężko się z nimi żyje a wiadomo że to jest ich dom i nic do gadania nie mamy mimo że do wszystkich opłat się dokładamy robimy zakupy itd. nie ma tam nawet ogrzewania centralnego. Po prostu jego ojciec robi w domu chłodnie od rana okna wyootwierane cała noc pootwierane w domu jest rano 15-18 stopni nie chce się wychodzić z pokoju, człowiek chodzi poubierany cały dzień i zimno jest a do tego mam przez to problemy zdrowotne trochę przez te przeciągi, już parę razy mówiłam o tym narzeczonemu ale i tak nic nie zrobił już nie wiem czy mu mówić dalej o tym? Co myślicie? Ale naprawdę już psychicznie przez to się wykańczam czuje ze moja psychika przez to wysiada non stop w stresie życie dzień w dzień, już mam dość mieszkania tam i nie wiem co robić. Pomóżcie!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z rodziną narzeczonego!!!

Jeden związek = jeden wątek.
Kontynuuj dyskusję w swoim poprzednim temacie - https://www.netkobiety.pl/t123348.html  oraz zapoznaj się ponownie z regulaminem naszego forum.
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z rodziną narzeczonego!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024