Jak poprowadzić nową znajomość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poprowadzić nową znajomość?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Jak poprowadzić nową znajomość?

Poznałem się z dziewczyną przez Internet. Pojechałem do niej 100km, poszliśmy na kawę. Oby dwoje się przyznalismy, że to pierwsze nasze spotkanie przez portale randkowe. Buziaki na pożegnanie w policzek, ja jej, ona mi. Później pisanie, że oby dwoje dziękujemy za spotkanie, że było bardzo miło. Ogólnie strasznie do siebie pasujemy i oby dwoje to zauważyliśmy. Mamy podobne myślenie itd. Zaproponowałem żeby bliżej się poznać to ona jest bardzo za. Wyszło tak że dopiero po 2-3 tygodniach będzie drugie spotkanie, bo oby dwoje byliśmy zajęci. To był taki wstęp, żebyście mieli odniesienie.

A więc tak, ja kompletnie jej okolicy nie znam, więc to ona bardziej chyba będzie mnie gdzieś zabierać niż ja ją. Nie ma nic w tym złego? Mi jest ciężko coś fajnego wymyśleć, bo nic nie znam.

Ogólnie mamy dwadzieścia parę lat - młodzi. Miałem trochę kontakt z dziewczynami, ale czułem że to nie będzie to i nie rozpoczynałem znajomości, gdzie one były chętne. Z tą dziewczyną czuję bardzo, że to będzie to. Nie chciałbym tego skopać, a wyróżnić się ładnie. Myślałem coś o kwiatach, aby na drugim spotkaniu dać jedną róże lub bukiet. Jak uważacie? Po spotkaniu do mnie napisała, że miała wrażenie, że nie przypadła mi do gustu. Więc chyba buziak na pożegnanie jej nie ocieplił, albo jestem dobry aktor ;D

Jeżeli znajomość po kilku spotkaniach (4-5 spotkaniu) będzie owocowała to chciałbym jej zaproponować związek i wtedy tutaj na pewno dać ładny bukiet. Coś doradzicie w tej kwestii? W jakich okolicznościach i czy kwiaty to dobry pomysł?

Proszę o wszelkie rady, dziewczyna jest na poziomie, ma olej w glowie, podobnie i ja.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak poprowadzić nową znajomość?

We wszystkich swoich wcześniejszych wątkach dostałeś już takie rady.
Choćby tu - https://www.netkobiety.pl/t123709.html    czy też tutaj - https://www.netkobiety.pl/t120912.html   
W obu tematach zadałeś dokładnie te same pytania o sposób dalszego rozwoju znajomości, i nawet odnośnie kwiatów.
Proszę, skorzystaj z rad, które już otrzymałeś i kontynuuj dyskusję w którymkolwiek z Twoich poprzednich tematów. Rozumiem, że wątki nie dotyczą tych samych kobiet, ale pojawia się w nich ciągle to samo zagadnienie, a rozwiązania podawane przez innych użytkowników są uniwersalne i z powodzeniem możesz próbować zastosować je zarówno w relacji z Kasią, jak i z Basią, czy z Asią.

Zapoznaj się również ponownie z regulaminem forum i stosuj się do naszych zasad w kwestii dublowania tematów.
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poprowadzić nową znajomość?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024