Koncert w Teatrze Łaźnia Nowa w Krakowie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Koncert w Teatrze Łaźnia Nowa w Krakowie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Koncert w Teatrze Łaźnia Nowa w Krakowie

W najbliższy czwartek, 26 marca, wybieram się na koncert Archive, który odbędzie się w Teatrze Łaźnia Nowa w Krakowie. Jestem spoza Krakowa i niestety nie znam tego obiektu. Bilety nie mają numerowanych miejsc, impreza rozpoczyna się o 19.00, ale wejść można już o 17.30. Tu moje pytanie do osób, które znają rzeczony teatr - czy warto być wcześniej, aby zająć dobre miejsce, czy z racji budowy sali (nie wiem jak tam wygląda) nie ma to większego znaczenia?
Z góry bardzo dziękuję za wszelkie sugestie i pomoc smile.

"Nie czyń samego siebie przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz." (Janis Joplin)
[olinkowy status to już historia, z niezależnych ode mnie przyczyn technicznych, właściwy zobaczysz dopiero w moim profilu wink]
Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koncert w Teatrze Łaźnia Nowa w Krakowie

Nie pomogę, ale się odezwę, żeby nie było, że Krakowianki złe wink

W Łaźni byłam dwa razy, dwa razy na sztuce teatralnej - czyli na sali kameralnej, gdzie miejsca nie są numerowane. W obu przypadkach drzwi otwarto zaraz przed rozpoczęciem sztuki i każdy siadał gdzie chciał. Myślę, że najpewniej zadzwonić i podpytać smile

3

Jak nie pomogłaś, jak pomogłaś big_smile. Dzięki wielkie.
Napisałaś, że byłaś w sali kameralnej, w tej samej sali odbywają się koncerty czy jest tych sal więcej? Tak swoją drogą, to chyba faktycznie zadzwonię i podpytam.

"Nie czyń samego siebie przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz." (Janis Joplin)
[olinkowy status to już historia, z niezależnych ode mnie przyczyn technicznych, właściwy zobaczysz dopiero w moim profilu wink]

4 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2015-03-24 18:51:09)

Z tego co wiem sal jest co najmniej  dwie, jedna teatralna, mała, ale całkiem spora i druga koncertowa (na niej nie byłam).

O czym warto pomyśleć odwiedzając Łaźnię? Bezsprzecznie parking. Obiekt ma niewielki plac, więc jeżeli jest to większy koncert, to z pewnością szybko się zapełni. Niby jest tam jakieś osiedle, na którym być może uda się znaleźć jakieś miejsce, ale osobiście nie chciałabym zająć "tubylcowi" miejsca parkingowego, w końcu to Huta, trochę strach big_smile

5

O widzisz, informacja na temat parkingu jest baaaardzo cenna smile, bo choć nie wiem dokładnie na ile osób został przewidziany, to jest to raczej duży koncert.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Koncert w Teatrze Łaźnia Nowa w Krakowie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021