Lalki erotyczne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Lalki erotyczne

Witam, chciałam Was zapytać jakie macie spostrzeżenia, odczucia na temat zabawek erotycznych? Chodzi bardziej o lalki silikonowe. Moj partner zamowil silikonową lalke. Zaskoczyło mnie to bardzo bo nie narzekamy na współżycie. Mieszkamy razem. Na pytanie po co mu to, odpowiada ze zawsze mial takie fantazje. Nie wiem co myśleć. Jest mi ogromnie smutno kiedy wiec ze w nocy idzie do drugiego pokoju i bedzie sie tym czymś bawił. Zaproponował żebyśmy w 3 to robili jak bym chciala. Nie wiem co myśleć. Wiem ze nigdy by mnie nie zdradził ale ta lalka mnie przeraża. Co uważacie?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Lalki erotyczne

Super powiedz mu ,ze od teraz ten zasrany sylikon rowniez sprzata i gotuje, a Ty masz wolne

3

Trolololo....

Julia life in UK ale wiesz co, u nas gotowanie jest po jego stronie... ja nie wiem sama co robić? To jest normalne? Czy moze cos moze z moim myśleniem jest nie tak

5

Można jeszcze robota kuchennego dorzucić

6

W sumie lalka ma zalety. On z domu znikać nie będzie ani kasy wydawać na hotele. Same korzyści. Grafik tylko ustalić, która w dni parzyste a która w nieparzyste. Żeby kłótni i zazdrości nie było.

Solaris napisał/a:

W sumie lalka ma zalety. On z domu znikać nie będzie ani kasy wydawać na hotele. Same korzyści. Grafik tylko ustalić, która w dni parzyste a która w nieparzyste. Żeby kłótni i zazdrości nie było.

big_smile zazdrosc o lalke ... chociaz ja to bym nogi z d*** powyrywala glupiemu silikonowi i leb ukrecila

8

Julia life in UK napisał/a:
Solaris napisał/a:

big_smile zazdrosc o lalke ... chociaz ja to bym nogi z d*** powyrywala glupiemu silikonowi i leb ukrecila

Odpowiedzialność zbiorowa. Niewinny dostanie po glowie

9

Myślę, że to dopiero początek realizacji niespełnionych erotycznych fantazji Twojego partnera. Brak stanowczości i reakcji z Twojej strony on przyjął za dobrą monetę. Czas, abyś pokazała jemu, i to w sposób zdecydowany, granice albo zacznij tolerować jego erotyczne ekscesy i pomysły.

Bert44 napisał/a:
Solaris napisał/a:

Odpowiedzialność zbiorowa. Niewinny dostanie po glowie

big_smile

11

Dobra, śmichy chichy... Jak chcą, niech się bawią, co nam do tego tongue

Solaris napisał/a:

Dokladnie nic tu po nas czas sie zwijac na temat Mikloszy wycieczke na Syberie omawiac  big_smile

13 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-10-08 19:51:25)

Miklosza to może już na Syberii i po długiej podróży nogi moczy w Bajkale? big_smile

14 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-10-08 19:53:10)

Alessandro napisał/a:

Miklosza to może już na Syberii i po długiej podróży nogi moczy w Bajkale? big_smile

No wlasnie cos go tu dzisiaj nie ma.  Moze se bez nas poszedl zabrać mi znachora i jego zyczenia dla mnie  sad

15

Solaris napisał/a:

Dokladnie nic tu po nas czas sie zwijac na temat Mikloszy wycieczke na Syberie omawiac  big_smile

A wlaśnie! To idę..

16 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-10-08 19:59:02)

No wiesz co Julka, może tak więcej zaufania do Mikloszy?

Alessandro napisał/a:

No wiesz co Julka, może tak więcej zaufania do Mikloszy?

Alez ja mu ufam big_smile

18

Koniec offtopu. Wskakujmy na podwórek Mikloszy. Pewnie tam już czeka na nas.

19 Ostatnio edytowany przez Alice1 (Wczoraj 02:05:46)

Kiedys tak dla jaj kolega znajomy kupil mi vibrator tzn wygladal jak prawdziwy wielki bialy q...s xD i jak mialam narzeczonego i ten gdy znalazl u mnie to to zrobil mi awanture i nie chcial sie ze mna bzykac ;DD Glupie to strasznie daj sie pobawic swojemu misiowi smile

20

I jak trójkąt?

Niech autorka też zamówi sobie lalkę męską. Jak jej facet pójdzie do lalki to ona weźmie sobie swoją. Przynajmniej może tak powiedzieć facetowi.
Są takie związki gdzie z np z powodu choroby partnera para kupuje sobie taką lalkę bo akurat tak obojgu odpowiada. Kobiety kupuja sobie wibratory a faceci sztuczne cipki.  Autorka napisała tylko ze jej smutno a nic z tym nie robi no to facetowi dała ciche przyzwolenie. Albo sie zgadzasz albo nie. Możesz iść z facetem i zobaczyc jak sie z lalką bawi albo powiedzieć mu że też chcesz taką. Jeśli autorke to dziwi śmieszy czy obrzydza to pora powiedzieć to facetowi a nie nam. Nie nasza sprawa jak sie bawicie w łóżku. Możemy tylko doradzić

22

Tak z ciekawości przejrzałam sex lalki na Allegro i dzień do nocy z tymi, które były kiedyś, jaki postęp smile

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024