Witam, chciałam Was zapytać jakie macie spostrzeżenia, odczucia na temat zabawek erotycznych? Chodzi bardziej o lalki silikonowe. Moj partner zamowil silikonową lalke. Zaskoczyło mnie to bardzo bo nie narzekamy na współżycie. Mieszkamy razem. Na pytanie po co mu to, odpowiada ze zawsze mial takie fantazje. Nie wiem co myśleć. Jest mi ogromnie smutno kiedy wiec ze w nocy idzie do drugiego pokoju i bedzie sie tym czymś bawił. Zaproponował żebyśmy w 3 to robili jak bym chciala. Nie wiem co myśleć. Wiem ze nigdy by mnie nie zdradził ale ta lalka mnie przeraża. Co uważacie?
Super powiedz mu ,ze od teraz ten zasrany sylikon rowniez sprzata i gotuje, a Ty masz wolne
Trolololo....
Julia life in UK ale wiesz co, u nas gotowanie jest po jego stronie... ja nie wiem sama co robić? To jest normalne? Czy moze cos moze z moim myśleniem jest nie tak
Można jeszcze robota kuchennego dorzucić
W sumie lalka ma zalety. On z domu znikać nie będzie ani kasy wydawać na hotele. Same korzyści. Grafik tylko ustalić, która w dni parzyste a która w nieparzyste. Żeby kłótni i zazdrości nie było.
W sumie lalka ma zalety. On z domu znikać nie będzie ani kasy wydawać na hotele. Same korzyści. Grafik tylko ustalić, która w dni parzyste a która w nieparzyste. Żeby kłótni i zazdrości nie było.
zazdrosc o lalke ... chociaz ja to bym nogi z d*** powyrywala glupiemu silikonowi i leb ukrecila
Solaris napisał/a:W sumie lalka ma zalety. On z domu znikać nie będzie ani kasy wydawać na hotele. Same korzyści. Grafik tylko ustalić, która w dni parzyste a która w nieparzyste. Żeby kłótni i zazdrości nie było.
zazdrosc o lalke ... chociaz ja to bym nogi z d*** powyrywala glupiemu silikonowi i leb ukrecila
Odpowiedzialność zbiorowa. Niewinny dostanie po glowie
Myślę, że to dopiero początek realizacji niespełnionych erotycznych fantazji Twojego partnera. Brak stanowczości i reakcji z Twojej strony on przyjął za dobrą monetę. Czas, abyś pokazała jemu, i to w sposób zdecydowany, granice albo zacznij tolerować jego erotyczne ekscesy i pomysły.
Julia life in UK napisał/a:Solaris napisał/a:W sumie lalka ma zalety. On z domu znikać nie będzie ani kasy wydawać na hotele. Same korzyści. Grafik tylko ustalić, która w dni parzyste a która w nieparzyste. Żeby kłótni i zazdrości nie było.
Odpowiedzialność zbiorowa. Niewinny dostanie po glowie
Dobra, śmichy chichy... Jak chcą, niech się bawią, co nam do tego
Dobra, śmichy chichy... Jak chcą, niech się bawią, co nam do tego
Dokladnie nic tu po nas czas sie zwijac na temat Mikloszy wycieczke na Syberie omawiac
13 2025-10-08 19:51:01 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-10-08 19:51:25)
Miklosza to może już na Syberii i po długiej podróży nogi moczy w Bajkale?
14 2025-10-08 19:52:57 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-10-08 19:53:10)
Miklosza to może już na Syberii i po długiej podróży nogi moczy w Bajkale?
No wlasnie cos go tu dzisiaj nie ma. Moze se bez nas poszedl zabrać mi znachora i jego zyczenia dla mnie
Solaris napisał/a:Dobra, śmichy chichy... Jak chcą, niech się bawią, co nam do tego
Dokladnie nic tu po nas czas sie zwijac na temat Mikloszy wycieczke na Syberie omawiac
A wlaśnie! To idę..
16 2025-10-08 19:56:00 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-10-08 19:59:02)
No wiesz co Julka, może tak więcej zaufania do Mikloszy?
No wiesz co Julka, może tak więcej zaufania do Mikloszy?
Alez ja mu ufam
Koniec offtopu. Wskakujmy na podwórek Mikloszy. Pewnie tam już czeka na nas.
19 Wczoraj 02:04:49 Ostatnio edytowany przez Alice1 (Wczoraj 02:05:46)
Kiedys tak dla jaj kolega znajomy kupil mi vibrator tzn wygladal jak prawdziwy wielki bialy q...s xD i jak mialam narzeczonego i ten gdy znalazl u mnie to to zrobil mi awanture i nie chcial sie ze mna bzykac ;DD Glupie to strasznie daj sie pobawic swojemu misiowi
I jak trójkąt?
Niech autorka też zamówi sobie lalkę męską. Jak jej facet pójdzie do lalki to ona weźmie sobie swoją. Przynajmniej może tak powiedzieć facetowi.
Są takie związki gdzie z np z powodu choroby partnera para kupuje sobie taką lalkę bo akurat tak obojgu odpowiada. Kobiety kupuja sobie wibratory a faceci sztuczne cipki. Autorka napisała tylko ze jej smutno a nic z tym nie robi no to facetowi dała ciche przyzwolenie. Albo sie zgadzasz albo nie. Możesz iść z facetem i zobaczyc jak sie z lalką bawi albo powiedzieć mu że też chcesz taką. Jeśli autorke to dziwi śmieszy czy obrzydza to pora powiedzieć to facetowi a nie nam. Nie nasza sprawa jak sie bawicie w łóżku. Możemy tylko doradzić
Tak z ciekawości przejrzałam sex lalki na Allegro i dzień do nocy z tymi, które były kiedyś, jaki postęp