Witam wszystkich. Byłem na scypie w pewnej sali weselnej i w oko wpadła mi kelnerka (córka właścicieli). Oby dwoje spojrzeliśmy sobie w oczy na dłuższą chwilę, więc uważam to za mały plus. Po ceremonii pogrzebowej nie miałem chęci, aby kogoś tam podrywać i teraz delikatnie żałuję. Za dwa tygodnie bylem zaproszony na urodziny na tą salę i w tym czasie chciałem zagadać do tej dziewczyny, ale wynikło, że organizator urodzin zmienił lokal i możliwość zagadania do tej dziewczyny runęło.
Wiem jak się nazywa, ma profil na FB. Zapraszanie i pisanie na FB to takie dla mnie trochę niedojrzałe i tchórzostwo, wolałbym podejść pogadać. Muszę zamówić urodziny mamie na tej sali i myślę że mogę to wykorzystać do nawiązania kontaktu z tą dziewczyną. A więc myślałem tak: zaproszę i napisze na FB czy jest możliwość porozmawiać o zarezerwowaniu sali na urodziny i kiedy można ustalić szczegóły (chodzi o spotkanie aby porozmawiać o tej sali) (ciekawe czy nie powie mi, abym zadawał pytania na fb itd). Jeżeli by się zgodziła na spotkanie, to wtedy tam porozmawiam o tej sali a przy okazji zapoznam się i zaproszę na kolację.
Opcja jest jeszcze taka aby pisać tylko na FB i zaprosić ją na kolację przez FB (ale tym sposobem czuję niepowodzenie)
Proszę podpowiedzcie jak to ma wyglądać, jak gadać, dobrze wymyśliłem tutaj te pomysły czy może macie jakieś inne? Ogólnie dziewczyna na poziomie widać, ukończyła studnia i po prostu widać że jest ok. Proszę o rady.