Witam.
Czy ktoś może pomóc mi w napisaniu odwołania od orzeczenia do sądu dla 4 letniego dziecka? Zabrano nam pkt 7 i wojewódzka to podtrzymała.
Nie mam pojecia ale moze cos wiecej w temacie - jaka niepelnosprawnosci, dlaczego punkty zabrane itp?
3 2020-09-16 00:15:12 Ostatnio edytowany przez Bullinka (2020-09-16 00:15:27)
Witam.
Czy ktoś może pomóc mi w napisaniu odwołania od orzeczenia do sądu dla 4 letniego dziecka? Zabrano nam pkt 7 i wojewódzka to podtrzymała.
Zapewne chodzi o swiadczenie pielegnacyjne.
Nikt nie wie dlaczego bylo przyznane i z jakiego powodu zostalo odebrane. Stad tez bedzie trudno cokolwiek doradzic.
Witam.
Musisz napisać coś więcej, jaka niepełnosprawność, co sprawia, że według Ciebie córka powinna mieć punkt 7, etc.
Jest pewna grupa na fb, która zajmuje się pomaganiem przy pisaniu odwołań, pro bono.
Jak znajdę, to podeślę Ci link na priv.
aga-800 napisał/a:Witam.
Czy ktoś może pomóc mi w napisaniu odwołania od orzeczenia do sądu dla 4 letniego dziecka? Zabrano nam pkt 7 i wojewódzka to podtrzymała.Musisz napisać coś więcej, jaka niepełnosprawność, co sprawia, że według Ciebie córka powinna mieć punkt 7, etc.
Jest pewna grupa na fb, która zajmuje się pomaganiem przy pisaniu odwołań, pro bono.
Jak znajdę, to podeślę Ci link na priv.
Jak możesz podesłać mi link, będę wdzięczna. Szukam osób, które coś takiego już pisały.
Cyngli napisał/a:aga-800 napisał/a:Witam.
Czy ktoś może pomóc mi w napisaniu odwołania od orzeczenia do sądu dla 4 letniego dziecka? Zabrano nam pkt 7 i wojewódzka to podtrzymała.Musisz napisać coś więcej, jaka niepełnosprawność, co sprawia, że według Ciebie córka powinna mieć punkt 7, etc.
Jak znajdę, to podeślę Ci link na priv.Jak możesz podesłać mi link, będę wdzięczna. Szukam osób, które coś takiego już pisały.
Odbierz maila :-)
Cyngli, dziękuję.
Jak możesz podesłać mi link, będę wdzięczna. Szukam osób, które coś takiego już pisały.
Ja pisalam i sad przyznal mi racje i dostalam 7, tylko, ze ja mialam twarde dowody a ten punkt byl mi potrzebny do czegos innego, nie do swiadczenia pielegnacyjnego.
Pisze sie zwyczajnie jak pozew, dolacza dowody i czeka.
Cyngli, dziękuję.
Życzę powodzenia w pisaniu odwołania, mam nadzieję, że się uda osiągnąć cel.