spałam z chłopakiem córki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » spałam z chłopakiem córki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 54 ]

Temat: spałam z chłopakiem córki

Dziewczyny co zrobić, po 18nastce córki przespałam sie z jej chłopakiem, mam 42 lata wyglądam całkiem nieźle. on mnie ewidentnie podrywał i nawet nie wiem kiedy sie z nim zaczełam całować, kiedy ona spała po alko. Chłopak ma 23 lata a mój mąż od jakiegoś czasu pracuje w Niemczech. wyszedł sex i teraz nie wiem co i jak, hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: spałam z chłopakiem córki

Jprdl. znowu jakiś troll.

3

jasne tak najprosciej

4

Zrób to co uważasz za słuszne big_smile

5

"Moje drogie BRAVO"...

6 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-16 00:45:06)

aminara napisał/a:

jasne tak najprosciej

Czego chcesz od użytkowników forum ?

42 lata i nie wie co i jak smile

7

i to są dopiero bliskie relacje rodzinne big_smile
lol

8

No, ale jakiej Ty oczekujesz porady ? big_smile Mleko się rozlało. I co nie zrobisz, to będzie "dupa". Najlepiej by było się dogadać z tym chłopakiem, że to była jednorazowa wpadka i zapominamy o tym. Tylko, czy to jest możliwe ? Nie wiem.

9

aminara napisał/a:

Dziewczyny co zrobić, po 18nastce córki przespałam sie z jej chłopakiem, mam 42 lata wyglądam całkiem nieźle. on mnie ewidentnie podrywał i nawet nie wiem kiedy sie z nim zaczełam całować, kiedy ona spała po alko. Chłopak ma 23 lata a mój mąż od jakiegoś czasu pracuje w Niemczech. wyszedł sex i teraz nie wiem co i jak, hmm

Ja też myślę że to wina męża, gdyby siedział w domu do niczego by nie doszło cool

10

Ferie świąteczne dopiero za parę dni a już trolle się nudzą.

11

aminara napisał/a:

Dziewczyny co zrobić, po 18nastce córki przespałam sie z jej chłopakiem,

No i co z tego? Byliście pijani, hamulce puściły i stało się jak się stało.

mam 42 lata wyglądam całkiem nieźle.

Super... smile

on mnie ewidentnie podrywał i

Oj niewiernego chłopaka ma twoja córka.

wyszedł sex i teraz nie wiem co i jak, hmm

Idź siostro i nie grzesz więcej.

Moralnie to skomplikowana sytuacja jak w tych wątkach, gdzie córka wie, że ojciec zdradza i czy powiedzieć swojej mamie o tym.

To samo u Ciebie -- wiesz, że chłopak córki zdradził i co robić?

Moje zdanie -- nie nie robić.

Jak będzie w przyszłości? Może za pół roku już nie będą razem, i nie będzie dylematu.
A jak będą razem, to trzeba z tym żyć. smile

Aby nie komplikować zycia, to mogłaś jednak się umówić z portali z jakimś chłopakiem w hotelu, a nie szaleć z chłopakiem własnej córki.

Pewnie gdybym Ci powiedział "umawiaj się z internetu", to byś się obraziła, co? Bo obcy? Ukrywanie "się po kątach"? No widzisz... to lepsze niż seks z chłopakiem córki.

12

Przynajmniej jakaś konkretna odpowiedź, Ale nie nie widzę sie spotykającej z kims z jakiś tinderów czy innych portali.

13

aminara napisał/a:

Przynajmniej jakaś konkretna odpowiedź, Ale nie nie widzę sie spotykającej z kims z jakiś tinderów czy innych portali.

No i prawidłowo, bo niby męzatką jesteś smile
Wspólczuję męzowi, serio.

14

Mysle ze w obecnej erze spoleczenstw ateistycznych gdzie nie ma juz tego co przystoi a co nie przystoi to bedzie czestrze niz myslicie smile

15 Ostatnio edytowany przez aminara (2022-12-16 20:24:55)

Salomonka napisał/a:
aminara napisał/a:

nie wiem czemu skoro wyjeżdża ale ok

16 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-16 21:58:01)

aminara napisał/a:
Salomonka napisał/a:
aminara napisał/a:

To znaczy sam sobie winien  - skoro wyjeżdża ?
Czyżby miał dość takiej żony ?Ósmy cud świata z ciebie ?
No tak 23 latek był zachwycony, możesz kontynuować z nim romans  chłopak się ucieszy
Wszystko w rodzinie zostanie.

Mąż winny że mu się nawalona jak stodoła żona z  potencjalnym zięciem puszcza smile jak on tyra i pod jego nieobecność
Alkohol winny big_smile
Idź do lepszej roboty to mąż nie będzie musiał wyjeżdżać,albo z nim jedź do Niemiec - bidulka 
Córka winna bo  zasnęła ,chłopak córki  winny bo dureń,głupi i młody podrywał mamusię z chcicą

Ja to córce głupiej matki współczuje ,niezły prezent na 18 dostała od mamuni
sprawdziłaś zięcia - dobre i to
Tylko z córką się nie pobijcie o tego gęsiego ogiera - samca alfa.

17

aminara napisał/a:
Salomonka napisał/a:
aminara napisał/a:

... bo pracuje i zarabia na ciebie gdy ty w tym czasie gzisz się z chłopakiem swojej córki? Gwarantuję ci, że gdybyś musiała zapieprzać na rachunki to takie bzdety nie byłyby ci w głowie.

No i i to ubawiło mnie najbardziej, że ty niby "nieżle wyglądasz". Ty po po prostu jesteą łatwa, a to nie ma nic wspólnego z wyglądem. Sorry za szczerość smile  Nie musisz dziękować

18

Zastanawia mnie co taki wylew jakiś wulgarnych frustracji na mnie, że co popełniłam błąd? Tak jakbyście wszystko o mnie wiedzieli i jak jest z mezem i co robię

19

Z całą pewnością pogubiłaś się w swoim życiu. Ale kto jest idealny, niech pierwszy rzuci kamieniem.

20

Legat napisał/a:

Z całą pewnością pogubiłaś się w swoim życiu. Ale kto jest idealny, niech pierwszy rzuci kamieniem.

Oooo..., Legat smile Od kiedy to dopuszczasz mozliwość, że kobieta mo ze się pogubić w życiu? Coś nowego, proponuję zapisać to wielkimi zgłoskami białą kredą w czarnym kominie NETKOBIET.
Tego nie możemy zaprzepaścić, bo chętnie kiedyś do tego wrócę smile

21

A u ciebie Salomonko nadal bez mian, dalej kierujesz się głównie swoimi uprzedzeniami. smile

22

Legat napisał/a:

A u ciebie Salomonko nadal bez mian, dalej kierujesz się głównie swoimi uprzedzeniami. smile

Ależ skąd smile

Nadal cieszę się życiem smile

23 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-16 21:59:03)

aminara napisał/a:

Zastanawia mnie co taki wylew jakiś wulgarnych frustracji na mnie, że co popełniłam błąd? Tak jakbyście wszystko o mnie wiedzieli i jak jest z mezem i co robię

Jakich znowu frustracji ?Nie dopowiadaj sobie głupot
to bez sensu taka obraza majestatu  zawsze jesteś tak "wrażliwa"
Wachlować mamy ciebie gazetą chwalisz się żalisz czy co?
w tych ocenach  tego twojego  błędu nie ma nic wyjątkowego ani nadzwyczajnego
prawdopodobnie to też może być reakcja obronna projektowanie  i imputowanie innym jakichś wyimaginowanych frustracji
No nie wisz czasem
akurat ja to za młodu święty nie byłem
Ty nie masz 12 lat a usprawiedliwiasz się jak dzieciak takie ma się wrażenie
forum jest teoretycznie dla pełnoletnich, nie udawaj może żeś taki delikates
po prostu  obrzydliwe jest to że niby popełniłaś błąd i to przyznajesz też niby
ale  szukasz w koło winnych bezrefleksyjnie i bezmyślnie
na pierwszy rzut okiem tak to wygląda po prostu
Siedź cicho nie masz ruchu za bardzo - przyjrzyj się sobie czego chcesz i potrzebujesz
albo się rozwiedź
pogoń młodego załatw to z nim jak dorosła kobieta,
chyba że ci mało jeszcze a twoje ego wywaliło w kosmos po tej historii
jakieś konsekwencje będą,
konsekwencje nie wiadomo jakie  nikt tu jasnowidzem nie jest ,może nawet młody odpuści jak ma resztki godności i nie będzie szantażował  żadnych gwarancji nie ma na nic
twoje małżeństwo wisi na krawędzi i niekoniecznie z tego powodu że może coś wyjdzie na jaw .
Jak ma się rozlecieć to się rozleci i przy okazji rodzina

24

Nie no ok ale co bym nie napisała teraz to zaraz że ego i puszczalska i w ogóle najlepiej jakbym miała 15 lat

25

aminara napisał/a:

Nie no ok ale co bym nie napisała teraz to zaraz że ego i puszczalska i w ogóle najlepiej jakbym miała 15 lat

Pytam niczego nie stwierdzam .
Zastanów się i ochłoń co ci można jeszcze więcej poradzić i napisać,mało kto był w takiej sytuacji jak ty konkretnie
to jednak dość specyficzna zdrada,błąd, wyskok. bo podwójna 
kiepsko jeżeli w przyszłości będziesz patrzeć na nieszczęśliwą zdradzaną córkę przez tego kretyna
na forum się komentuje, ocenia taka jego istota
myślisz że podświadomie samą siebie lepiej  oceniasz ? pewnikiem chcesz unikać teraz
żal ci czegoś ? jesteś zadowolona z siebie ,przygnębiona, w szoku, zawstydzona czy przestraszona  ?

26

No nie, skąd smile
A od kiedy zarabiasz na siebie i nie korzystasz z pieniędzy męża?
Tak tylko pytam ...

27

A to jest jakis wyznacznik czy kozystam z pieniedzu męza bo nie pracuje czy co?

28

aminara napisał/a:

A to jest jakis wyznacznik czy kozystam z pieniedzu męza bo nie pracuje czy co?

Pieniądz też jest wyznacznikiem wartości.

29

aminara napisał/a:

Dziewczyny co zrobić.....

To zależy od tego, co chciałabyś osiągnąć.

Czy wiesz jak chciałabyś żyć po tym co zaszło?

30

osiągnąc nie wiem bo co tu osiągać, najlepiej jakby się nie wydało, żeby nikt nie wiedział to wtedy będzie normalnie

31

aminara napisał/a:

osiągnąc nie wiem bo co tu osiągać, najlepiej jakby się nie wydało, żeby nikt nie wiedział to wtedy będzie normalnie

A co z chłopakiem? Czy uważasz, że może być nadal z Twoją córką?

32

feniks35 napisał/a:

Ferie świąteczne dopiero za parę dni a już trolle się nudzą.

Zasypane wszystko, to i na dupie się siedzi i kombinuje lol

Kij tam z trollem, gorzej z niektórymi czytelnikami wink

33

Agnes76 napisał/a:
aminara napisał/a:

Chyba nie ale to ich decyzja

34

aminara napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
aminara napisał/a:

Kobieto, masz 42 lata, twoja córka 18 i ty idąc do łożka z jej facetem mówisz, że coś od niej zależy?
Przecież to ty rozwaliałaś jej związek na wejściu. Nie dałaś im nawet szans wpełzając do łożka pomiędzy nich. Byłaś dla niej osobą najbardziej zaufaną, a okazałaś się żmiją której po prostu nie wpuszcza się do domu.

35

aminara napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
aminara napisał/a:

Żeby to była ich decyzja córka musiałaby wiedzieć o wszystkim. Tego nie chcesz, więc to musi być decyzja Twoja i chłopaka.

Napisałaś tylko, że nie chcesz, żeby się wydało. A co z podobnymi zbliżeniami w przyszłości? Chcesz to kontynuować?

36

Nie no nie zamierzam kontynuować przeciez nie planowałam tego

37

To rozmów się z chłopakiem krótko i definitywnie.
Oboje musicie mieć jasność co do przyszłości, a potem konsekwentnie się tego trzymać.

Wiadomość o tym co się stało może być dla córki traumą. Nawet jeśli ich młodzieńczy związek ma niewielkie szanse na przetrwanie, to i tak po latach może uważać, że ta przygoda odebrała jej szczęście i zniszczyła jej życie. Szkoda żeby to ona płaciła najwyższą cenę za Wasz błąd.

38

chyba tak. Szkoda że przyokazji sie tyle hejtu i frustracji wylało niektorym

39

aminara napisał/a:

chyba tak. Szkoda że przyokazji sie tyle hejtu i frustracji wylało niektorym

I z tym masz problem? A nie z tym, że może zmarnowałaś córce życie?

Moim zdaniem jesteś trollem, zwykłym zaśmieciarzem tego forum. TAKICH JAK TY POWINNO SIĘ KARAĆ FINANSOWO ZA TO CO ROBIĄ NIEKTÓRYM, ZWŁASZCZA TAKIM KTÓRZY NIE ROZRÓŹNIAJĄ PRWADY OD FIKCJI.

40

aminara napisał/a:

Nie jesteś puszczalska, jesteś zwykła kurwą i zjebałaś właśnie życie co najmniej dwóm osobom. Mąż jak się dowie to się otrząśnie, jest dorosły (naprawdę mi szkoda faceta).A córka cię znienawidzi i dobrze. Mam nadzieję że dla takich osób jak ty jest specjalne miejsce w piekle (o ile istnieje).A jeśli nie to może przynajmniej życie ci to jakoś "wynagrodzi".

41

Nie za bardzo rozumiem gdzie twój problem autorko.
Przecież twoja córka może się dzielić swoim chłopakiem.
Niech nie będzie taka egoistką.
Może twoją mamę też ów chłopak zadowoli, wiec daj jej znać.

42 Ostatnio edytowany przez Szeptuch (2022-12-17 16:17:07)

duubel

43

aminara napisał/a:

Bierz życie garściami, korzystaj, teraz Twoja kolej, Twój Prime Time. Lepiej spróbować i żałować, niż żałować że się nie spróbowało!

No i niczym się nie przejmuj, przecież to jego wina.

44

Witold41 napisał/a:
aminara napisał/a:

Bierz życie garściami, korzystaj, teraz Twoja kolej, Twój Prime Time. Lepiej spróbować i żałować, niż żałować że się nie spróbowało!

Domyślam się, że robisz sobie teraz jaja z tej trollicy.

45

ulle napisał/a:
Witold41 napisał/a:
aminara napisał/a:

Dałem sobie upust, chwilowy brak samokontroli.

46

ulle napisał/a:
Witold41 napisał/a:
aminara napisał/a:

Też Wam się chce niszczyć klawiaturę w tym wątku, ech... .

47

Teufel napisał/a:
ulle napisał/a:
Witold41 napisał/a:

Też Wam się chce niszczyć klawiaturę w tym wątku, ech... .

Patrz jak wyżej niektórym to trochę pomaga wywalać emocje więc jest jakiś pożytek z takich trollowych  tematów
a czasem bywa zabawnie

Ta gwiazda to jakaś niemrawa jest.

48

ulle napisał/a:
Witold41 napisał/a:
aminara napisał/a:

Jak wam nie szkoda klawiatur. Ech... .

49

To, o czym piszesz, jest dość delikatnym  i potencjalnie trudnym tematem — zarówno emocjonalnie, jak i pod względem relacji między ludźmi.

50

to ty musisz byc nie zle stuknieta , zeby tak sie gnojkom dac otumanic a pozniej wielkie zdziwienie ze dzieci nie maja szacunku do rodzicow

51 Ostatnio edytowany przez Socjallibertarianin (2025-08-14 00:52:25)

acine napisał/a:

Mysle ze w obecnej erze spoleczenstw ateistycznych gdzie nie ma juz tego co przystoi a co nie przystoi to bedzie czestrze niz myslicie smile

Ateizm nie ma nic do wierności. Najwięcej nieriernych ludzi obu płci jest wśród zakłamanych katolików.  Wiara nie ma nic do wierności. Szeptuch to pewnie Mentzen pasuje jak ulał ..

Socjallibertarianin napisał/a:
acine napisał/a:

Ateizm nie ma nic do wierności. Najwięcej nieriernych ludzi obu płci jest wśród zakłamanych katolików.  Wiara nie ma nic do wierności. Szeptuch to pewnie Mentzen pasuje jak ulał ..

Ani ateizm, ani religia nie ma nic wspólnego do wierności tylko charakter i moralność czlowieka

53

Fatalna sprawa z jednej strony zdradziłaś córkę a z drugiej męża. Oboje gdy się dowiedzą mogą od ciebie odejść

54

Ale wiecie że to sprawa z przed trzech lat?

Posty [ 54 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » spałam z chłopakiem córki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024