W połowie lipca poznałam faceta. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, on nadal ma na fb z nią zdjęcia, są to zdjęcia z końca 2018 r., są to zdjęcia na których ona go oznaczyła, plus widziałam, że lajkowała jego zdjęcia z marca, maja
Różnie to może być. Może szlocha już 3 rok za była. Może tak naprawdę w ogóle nie zagląda na fb i ma to gdzieś co się na koncie dzieje, a zdjęcia dała mu na konto była, w czasie gdy jeszcze byli razem, bo przecież tak bardzo trzeba wszystkim pokazywać swoje szczęście. Spytaj swojego typa o to.
Dokładnie znam wiele osób które wgl mie dbają o to jak wyglądają ich sprawy gdzieś na portalach społecznościowych bo po pierwsze nie używają go a jeśli nawet używają to nie dbają o to co tak naprawdę tam jest . Moja rada może po prostu spytaj
Problemem jest to, że ludzie żyją tymi portalami...
Jak wyżej, spytaj delikatnie o to, nie nachalnie bo jeszcze uzna że kontrolujesz
Różnie to może być. Może szlocha już 3 rok za była. Może tak naprawdę w ogóle nie zagląda na fb i ma to gdzieś co się na koncie dzieje, a zdjęcia dała mu na konto była, w czasie gdy jeszcze byli razem, bo przecież tak bardzo trzeba wszystkim pokazywać swoje szczęście. Spytaj swojego typa o to.
To są zdjęcia dodane przez nią, na których go oznaczyła. On sam mówił, że jak zerwali, to usunął zdjęcia, ale czy to normalne, że ona nie skasowała i lajkuje jego zdjęcia? Z tego co mówił zerwali jakoś rok temu
W połowie lipca poznałam faceta. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, on nadal ma na fb z nią zdjęcia, są to zdjęcia z końca 2018 r., są to zdjęcia na których ona go oznaczyła, plus widziałam, że lajkowała jego zdjęcia z marca, maja
Serio??
Chcesz byc z facetem z czyje kontem na FB?
ala.125 napisał/a:W połowie lipca poznałam faceta. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, on nadal ma na fb z nią zdjęcia, są to zdjęcia z końca 2018 r., są to zdjęcia na których ona go oznaczyła, plus widziałam, że lajkowała jego zdjęcia z marca, maja
Serio??
Dziwi mnie, że ona nie skasowała zdjęć i że lajkuje jego zdjęcia. Nie wiem czy nie bedzie sytuacji, że ona będzie chciała wrócić
Bullinka napisał/a:ala.125 napisał/a:W połowie lipca poznałam faceta. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, on nadal ma na fb z nią zdjęcia, są to zdjęcia z końca 2018 r., są to zdjęcia na których ona go oznaczyła, plus widziałam, że lajkowała jego zdjęcia z marca, maja
Serio??
Dziwi mnie, że ona nie skasowała zdjęć i że lajkuje jego zdjęcia. Nie wiem czy nie bedzie sytuacji, że ona będzie chciała wrócić
A jeśli nawet to co? Facet bezwolne bydlę, to jak była pstryknie palcami to on za nią poleci? Jeśli to tak widzisz, to nie związuj się z nikim, bo każdy ma jakąś byłą, nie wszystkie związki rozpadają się w atmosferze wrogości i skandalu, więc zawsze jakaś była może ci faceta odebrać.
Myślę, że należy odstawić Facebooka i zając się czymś realnym, czyli facetem. Nawet jak jakaś byłą go lajkuje, to od Ciebie zależy, czy on Ciebie będzie "lajkował" kwiatami, kinem, dobrym seksem, winem, kurna goździkami i pończochami na 8 marca, niż jakimś durnym przyciskiem na FB.