I kolejna sprawa, która nie daje mi spokoju, a mianowicie... Jak odzyskać siebie sprzed kilku lat?
Tak mniej więcej od końca 2017 do końca 2018 było dobrze. Czułam się dobrze. Wszystko jakby się układało po mojej myśli. Nie czułam tej presji, że powinnam częściej wychodzić, poznawać ludzi, a nie tylko zamykać się na jednego faceta. Też nie miałam przyjaciół i czułam, że nie są mi potrzebni. Albo tylko tak mi się wydawało, bo z perspektywy czasu coś za często na siłę chciałam wychodzić z domu, żeby być wśród ludzi i ciągle coś robić. Zupełnie tak, jakbym chciała uciec od siebie, ale wtedy nie wydawało mi się to podejrzane. Aczkolwiek z perspektywy czasu lubię ten okres, tylko jak odzyskać siebie z tamtego czasu...
Tutaj pasuje ten cytat: “How do you pick up the threads of an old life? How do you go on, when in your heart you begin to understand... there is no going back?'
Tutaj pasuje ten cytat: “How do you pick up the threads of an old life? How do you go on, when in your heart you begin to understand... there is no going back?'
Winter ja jestem człowiek "starej daty" Mnie uczyli w szkole rosyjskiego
4 2020-08-19 21:29:52 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-08-19 21:30:06)
Winter.Kween napisał/a:Tutaj pasuje ten cytat: “How do you pick up the threads of an old life? How do you go on, when in your heart you begin to understand... there is no going back?'
Winter ja jestem człowiek "starej daty"
Mnie uczyli w szkole rosyjskiego
Wez! Ja sie wstydze swoich tlumaczen, a nie moglam znalezc polskiej wersji. Nie znam lub nie pamietam niektorych slow po Polsku.
Sproboje jednak, ale nie w tlumaczeniu doslownym.
'Jak powrocic do watkow starego zycia? Jak isc dalej, jezeli w twoim sercu zaczynasz rozumiec...ze nie ma powrotu?'
“How do you pick up the threads of an old life? How do you go on, when in your heart you begin to understand... there is no going back?'
Amen.
Czas płynie nieubłaganie. Nie da się wrócić co "siebie" sprzed paru lat. Bo przez te parę lat nabraliśmy paru nowych doświadczeń, nawyków, spostrzeżeń. Można próbować wrócić do zwyczajów sprzed tych kilku lat. Podobnie organizować sobie życie. Ale stanu emocjonalnego z przeszłości nie odzyskasz.