Mam presje ze strony rodziny ciągle jadą na mnie że nie mam faceta czuje się jak jakaś trędowata nie będę brała byle jakiego i żyć nieszczęśliwie czasy prl minęły już nie ma takich facetów jak kiedyś teraz dużo chce się tylko zabawić i do widzenia na portalach nie ma poważnych facetów na imprezach pijaczki .W tych czasach jak ktoś nie ma rodziny to jest dla ludzi nikim już nie wspomnę by ktoś gdzieś zaprosił tylko ci co mają rodzinki .Co za czasy nastały i jeszcze taka agresja że nie masz bo cie nie stać albo coś nie każdy miał takie szczęście że pierwszy i ślub dziecko ..
Wiesz jaka jest ironia.... druga strona mówi dokładnie to samo o dziewczynach.
3 2020-08-08 22:38:10 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2020-08-08 22:41:20)
Ale spokojnie, masz jeszcze czas, nie mają tylko już czasu na miłość i ślub, tacy co w trumnach leżą
SA fajni faceci i kobiety, tylko trzeba uważnie się rozglądać i nie zawsze złoto co się świeci
A swojej mamie powiedz ze to Twoja sprawa. Kiedyś moja rodzina też mnie pytali, to w końcu wkręcilam że jestem lesbijka to przeprowadze koleżankę i nic im do tego, przestali, bo już sami nie wiedzieli co w końcu mają mówić jak partnera przeprowadzilam to usłyszałam że jaki MĘSKI
Spokojnie, masz czas , nie przejmuj się gadaniem
Mieszkasz sama czy z rodzicami? Bo moze im nie chodzi o to bys poznała facrta, ale bys sie z domu wyprowadziła.
Mieszkasz sama czy z rodzicami? Bo moze im nie chodzi o to bys poznała facrta, ale bys sie z domu wyprowadziła.
Też mi się tak wydaję, bardzo często wśród rodziców zwroty typu ,,znajdź sobie wreszcie kogoś" oznaczają by wyprowadzić się z domu i grzecznie siedzieć na wynajmie/kredycie itp.