Lista prezentów dla dziecka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Lista prezentów dla dziecka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Lista prezentów dla dziecka

Za 2 miesiące rodzę pierwsze dziecko. Kilkoro znajomych oraz osób z rodziny zapytało sie mnie, co kupić dziecku z tej okazji i zastanawiam się nad stworzeniem w dokumencie google listy prezentów. Byłyby tam rzeczy od 20 do 300 zł (raczej więcej tych tańszych) z gotowym linkiem do sklepu internetowego. To, co sama chciałam kupić i wiem, ze będzie przydatne.

Myślicie, że jest to dobra opcja, aby im to udostępnić? Wiem, że sama byłabym bardzo zadowolona, jakby ktoś ze znajomych spodziewających sie dziecka, coś takiego stworzył, bo nie mialabym problemu z kupnem. I obyłoby się bez bubli i zdublowanych rzeczy.

Czy jednak nie będzie to zbyt roszczeniowe?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Lista prezentów dla dziecka
rowina napisał/a:

Za 2 miesiące rodzę pierwsze dziecko. Kilkoro znajomych oraz osób z rodziny zapytało sie mnie, co kupić dziecku z tej okazji i zastanawiam się nad stworzeniem w dokumencie google listy prezentów. Byłyby tam rzeczy od 20 do 300 zł (raczej więcej tych tańszych) z gotowym linkiem do sklepu internetowego. To, co sama chciałam kupić i wiem, ze będzie przydatne.

Myślicie, że jest to dobra opcja, aby im to udostępnić? Wiem, że sama byłabym bardzo zadowolona, jakby ktoś ze znajomych spodziewających sie dziecka, coś takiego stworzył, bo nie mialabym problemu z kupnem. I obyłoby się bez bubli i zdublowanych rzeczy.

Czy jednak nie będzie to zbyt roszczeniowe?

Sami sie pytali, wiec gdzie tu roszczeniowosc?
Ja bym sie cieszyla i kupila z listy.

3

Odp: Lista prezentów dla dziecka

Listę planowałam podsunąc osobom, które by mnie się  pytały o to co podarowac i czego potrzebuje. Podchody już robiła teściowa i pytała sie o bujaczek, którego dla diecka nie chciałam kupowac (chcę z niego zrezygnować).
Z kolei przydałby mi sie kokon. I chciałabym coś takiego jej zasugerowac.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Lista prezentów dla dziecka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024