Witajcie potrzebuje dobrego słowa bo niewiem co zrobić.. Poznałem na portalu randkowym pewną piękną kobietę jest samotną matką ona też szuka poważnego związku tak samo jak ja zrobiła na mnie ogromne wrażenie pierwszy dzień pisania był super... Potem u już było umiarkowanie... Wczoraj rozmawialiśmy przez telefon godzinie naprawdę super mi się rozmawiało zaczęła mów o sobie i o tym że dla niej rodzina jest najważniejsza i że też jej dziecko a także partner (jak by miała) są to jak samo jak dla mnie Chcę o nią walczył... Ale nie chce żeby czuła się osączona bo powiedziała mi że nie lubi tego.. Ale też boję się że inni facet mi ją sprzątnie przed nosa.... Wiem że ona trochę przeszła ja jej nie chce ranić.. Drogie kobiety co mam robić?? bo najpierw wolę to skonsultować niż zrobić coś nie przemyślanego
Pozwól spokojnie rozwijać się tej znajomosci i obserwuj zachowanie dziewczyny.
Odpowiedz sobie, czy chcesz się ładować w związek z rozwódką i jej dzieckiem.
4 2020-03-29 21:56:42 Ostatnio edytowany przez TheRockZBK (2020-03-29 21:57:14)
Odpowiedz sobie, czy chcesz się ładować w związek z rozwódką i jej dzieckiem.
Ona nie jest rozwódką a co to dziecka nie mam problemu z akceptacją jego
Pozwól spokojnie rozwijać się tej znajomosci i obserwuj zachowanie dziewczyny.
Właśnie mam wrażenie że mnie olewa dzisiaj teraz przed chwilą chciałem zadzwonić odrzuciła mnie
to nie było mile zachowanie z jej strony i napisała popiszemy później... Jak by mnie chciała zbyć
Nie naciskaj. Chyba że otrzymujesz od niej takowe znaki.
Nie naciskaj. Chyba że otrzymujesz od niej takowe znaki.
Jutro ona ma urodziny zastanawiam się czy jej niespodzianki nie zrobić
Janix2 napisał/a:Nie naciskaj. Chyba że otrzymujesz od niej takowe znaki.
I co planujesz?
TheRockZBK napisał/a:Janix2 napisał/a:Nie naciskaj. Chyba że otrzymujesz od niej takowe znaki.
I co planujesz?
Właśnie myślę żeby ją to zainponowalo
Aby nie przegnij pałki albo jakiejś wiochy nie zrób.
Symbi napisał/a:Pozwól spokojnie rozwijać się tej znajomosci i obserwuj zachowanie dziewczyny.
Właśnie mam wrażenie że mnie olewa
dzisiaj teraz przed chwilą chciałem zadzwonić odrzuciła mnie
to nie było mile zachowanie z jej strony i napisała popiszemy później... Jak by mnie chciała zbyć
Wiesz, ona ma dziecko, nie wiem w jakim wieku, ale dziecko wymaga jednak uwagi, więc moze ze względu na nie, nie mogla rozmawiać. Zostawilabym jej przestrzeń, ale tez nie obrażaj się jak chłopiec, ktoremu lizaka zabrali. Kobieta jest po jakichś przejściach i odpowiada dodatkowo za dziecko, więc może jest ostrożna i nie chce niczego przyśpieszać.
Wiesz, ona ma dziecko, nie wiem w jakim wieku, ale dziecko wymaga jednak uwagi, więc moze ze względu na nie, nie mogla rozmawiać. Zostawilabym jej przestrzeń, ale tez nie obrażaj się jak chłopiec, ktoremu lizaka zabrali. Kobieta jest po jakichś przejściach i odpowiada dodatkowo za dziecko, więc może jest ostrożna i nie chce niczego przyśpieszać.
Dobrze prawisz. Dodatkowo ten nieszczęsny koronawirus też potężnie stresuje ludzi.