Witam drogie mamuśki:) Jestem tu nowa, i chciałabym u was zapytac. Co myslicie o wczesnym macierzyństwie do 18lat? czy tu sa tacy? może wasi rodzice? Chyba kazda z nas slyszala 'dzieci rodza dzieci? tu akurat o mojej mamie, moja mama urodzila mnie w wieku 17 lat nieraz ze śmiechem mówiła bylam dziecko z dzieckiem i nic o tym nie wiedzialam
1 2020-02-29 20:55:53 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-02-29 22:10:20)
Tylko pokolenie przed nami jeszcze mialo troche inaczej. A teraz stopniowo ten wiek sie opoznia.
W tym momencie takiej 18latce powiedzialabym, zeby zajela sie nauką, a nie planowaniem rodziny.
3 2020-02-29 21:28:19 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2020-02-29 21:28:55)
Witam drogie mamuśki:) Jestem tu nowa, i chciałabym u was zapytac. Co myslicie o wczesnym macierzyństwie do 18lat? czy tu sa tacy? może wasi rodzice?
Chyba kazda z nas slyszala 'dzieci rodza dzieci? tu akurat o mojej mamie, moja mama urodzila mnie w wieku 17 lat nieraz ze śmiechem mówiła bylam dziecko z dzieckiem i nic o tym nie wiedzialam
A ty ile masz lat? Skąd w ogóle taki pomysł? Nie masz innych marzeń możliwych do urzeczywistnienia?
apelsinka napisał/a:Witam drogie mamuśki:) Jestem tu nowa, i chciałabym u was zapytac. Co myslicie o wczesnym macierzyństwie do 18lat? czy tu sa tacy? może wasi rodzice?
Chyba kazda z nas slyszala 'dzieci rodza dzieci? tu akurat o mojej mamie, moja mama urodzila mnie w wieku 17 lat nieraz ze śmiechem mówiła bylam dziecko z dzieckiem i nic o tym nie wiedzialam
A ty ile masz lat? Skąd w ogóle taki pomysł? Nie masz innych marzeń możliwych do urzeczywistnienia?
w dany moment marzen takich nie mam
Wpadłaś jako dzieciak i teraz pytasz nas, co sądzimy o wczesnym macierzyństwie? Przecież to bez sensu. Czasu nie cofniesz, dziecko masz. Trochę nie rozumiem w czym problem?
Wpadłaś jako dzieciak i teraz pytasz nas, co sądzimy o wczesnym macierzyństwie? Przecież to bez sensu. Czasu nie cofniesz, dziecko masz. Trochę nie rozumiem w czym problem?
ja nie kogu nie mam, nawet niemam z kim
Lady Loka napisał/a:Wpadłaś jako dzieciak i teraz pytasz nas, co sądzimy o wczesnym macierzyństwie? Przecież to bez sensu. Czasu nie cofniesz, dziecko masz. Trochę nie rozumiem w czym problem?
Tak?
Uuj jak to bylo dawno.. podczas swojego pierwszego razu odrazu i wpadlam bylam sama jeszcze dzieckiem
apelsinka napisał/a:Lady Loka napisał/a:Wpadłaś jako dzieciak i teraz pytasz nas, co sądzimy o wczesnym macierzyństwie? Przecież to bez sensu. Czasu nie cofniesz, dziecko masz. Trochę nie rozumiem w czym problem?
Tak?
apelsinka napisał/a:Uuj jak to bylo dawno.. podczas swojego pierwszego razu odrazu i wpadlam bylam sama jeszcze dzieckiem
czym dalej tym wiecej nie rozumiem
Czego nie rozumiesz?
Przecież to cytat z Twojej własnej wypowiedzi, którą umieściłaś w innym wątku.