Wczesne macierzyństwo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Wczesne macierzyństwo

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-02-29 22:10:20)

Temat: Wczesne macierzyństwo

Witam drogie mamuśki:) Jestem tu nowa, i chciałabym u was zapytac. Co myslicie o wczesnym macierzyństwie do 18lat? czy tu sa tacy? może wasi rodzice? smile Chyba kazda z nas slyszala 'dzieci rodza dzieci? tu akurat o mojej mamie, moja mama urodzila mnie w wieku 17 lat nieraz ze śmiechem mówiła bylam dziecko z dzieckiem i nic o tym nie wiedzialam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wczesne macierzyństwo

Tylko pokolenie przed nami jeszcze mialo troche inaczej. A teraz stopniowo ten wiek sie opoznia.
W tym momencie takiej 18latce powiedzialabym, zeby zajela sie nauką, a nie planowaniem rodziny.

3 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2020-02-29 21:28:55)

apelsinka napisał/a:

Witam drogie mamuśki:) Jestem tu nowa, i chciałabym u was zapytac. Co myslicie o wczesnym macierzyństwie do 18lat? czy tu sa tacy? może wasi rodzice? smile Chyba kazda z nas slyszala 'dzieci rodza dzieci? tu akurat o mojej mamie, moja mama urodzila mnie w wieku 17 lat nieraz ze śmiechem mówiła bylam dziecko z dzieckiem i nic o tym nie wiedzialam smile

A ty ile masz lat? Skąd w ogóle taki pomysł? Nie masz innych marzeń możliwych do urzeczywistnienia?

4

Salomonka napisał/a:
apelsinka napisał/a:

A ty ile masz lat? Skąd w ogóle taki pomysł? Nie masz innych marzeń możliwych do urzeczywistnienia?

w dany moment marzen takich nie mam smile

5

Wpadłaś jako dzieciak i teraz pytasz nas, co sądzimy o wczesnym macierzyństwie? Przecież to bez sensu. Czasu nie cofniesz, dziecko masz. Trochę nie rozumiem w czym problem?

6

Lady Loka napisał/a:

Wpadłaś jako dzieciak i teraz pytasz nas, co sądzimy o wczesnym macierzyństwie? Przecież to bez sensu. Czasu nie cofniesz, dziecko masz. Trochę nie rozumiem w czym problem?

ja nie kogu nie mam, nawet niemam z kim smile

7

apelsinka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Tak?

apelsinka napisał/a:

Uuj jak to bylo dawno.. podczas swojego pierwszego razu odrazu i wpadlam bylam sama jeszcze dzieckiem sad

8

Lady Loka napisał/a:
apelsinka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Tak?

apelsinka napisał/a:

Uuj jak to bylo dawno.. podczas swojego pierwszego razu odrazu i wpadlam bylam sama jeszcze dzieckiem sad

czym dalej tym wiecej nie rozumiem

9

Czego nie rozumiesz?
Przecież to cytat z Twojej własnej wypowiedzi, którą umieściłaś w innym wątku.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Wczesne macierzyństwo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024