Hej, mam nadzieję, że mi pomożecie, sprawa wygląda tak, że mam chłopaka od roku I mniej więcej od tego samego czasu przyjaciela Wiktora.
Bardzo kocham mojego chłopaka jest taki kochany, spokojny i czuły, idealny.
Z drugiej jednak strony byłam niedawno na dworze z wiktorem I po pijaku się z nim calowalam. Na początku spanikowalam, ale tak bardzo chciałam go pocałować, dotknąć I już nie wiem. Czy To prawda że człowiek po pijaku robi to co chciałby na trzeźwo?
Zależy mi na obu I nie chce oklamywac mojego chłopaka. Wiktor jest też typem szalonego chłopaka, z którym się nigdy nie nudzę. Jednocześnie jest też czuły I romantyczny, bardzo dużo mówi mi komplementów. Chłopaki się nawzajem nie cierpią, a ja jestem I spokojna I szalona I chce mieć obu przy sobie, czy powinnam odpuścić któregoś?
Wiem Że przyjaciel coś do mnie czuje.
Czy To już jest chora przyjaźń albo może tylko romans I przerwa?
Pomóżcie mi, nie potrafię oklamywac chłopaka...
Hej, mam nadzieję, że mi pomożecie, sprawa wygląda tak, że mam chłopaka od roku I mniej więcej od tego samego czasu przyjaciela Wiktora.
Bardzo kocham mojego chłopaka jest taki kochany, spokojny i czuły, idealny.
Z drugiej jednak strony byłam niedawno na dworze z wiktorem I po pijaku się z nim calowalam. Na początku spanikowalam, ale tak bardzo chciałam go pocałować, dotknąć I już nie wiem. Czy To prawda że człowiek po pijaku robi to co chciałby na trzeźwo?
Zależy mi na obu I nie chce oklamywac mojego chłopaka. Wiktor jest też typem szalonego chłopaka, z którym się nigdy nie nudzę. Jednocześnie jest też czuły I romantyczny, bardzo dużo mówi mi komplementów. Chłopaki się nawzajem nie cierpią, a ja jestem I spokojna I szalona I chce mieć obu przy sobie, czy powinnam odpuścić któregoś?
Wiem Że przyjaciel coś do mnie czuje.
Czy To już jest chora przyjaźń albo może tylko romans I przerwa?
Pomóżcie mi, nie potrafię oklamywac chłopaka...
Rady dla Ciebie:
1. Nie umiesz pić - nie pij.
2. Nie chcesz okłamywać chłopaka - nie okłamuj. Powiedz chłopakowi prawdę.
3. Powinnaś sobie odpuścić jednego i drugiego. Nie jesteś gotowa na związek.
Jakby ci zależało na chłopaku to bys była uczciwa i przede wszystkim nie dopuściłabyś aby cokolwiek zaszło między tobą a kimś innym
Można zrozumieć jeszcze okłamywanie chłopaka, partnera, znajomego, rodziny.
Wchodzisz jednak anonimowo na forum i zamiast pisać prawdę to piszesz same kłamstwa ... Oczekując rozgrzeszenia...
Nie kochasz chłopaka
Chciałaś pocałować Wiktora
Chcesz okłamywać chłopaka
Chcesz być z Wiktorem ale to nie materiał na partnera
Nie kochasz ani jednego ani drugiego. Nie jesteś dojrzała jeszcze do związków.
Nieznajoma00, zróbta sobie otwarty związek.
To mi trochę przypomina sagę "Zmierzch"...
Chyba musisz wybrać. Na dwa fronty się nie da.