Jestem cała rozdarta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jestem cała rozdarta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jestem cała rozdarta

Hej, mam nadzieję, że mi pomożecie, sprawa wygląda tak, że mam chłopaka od roku I mniej więcej od tego samego czasu przyjaciela Wiktora.
Bardzo kocham mojego chłopaka jest taki kochany, spokojny i czuły, idealny.
Z drugiej jednak strony byłam niedawno na dworze z wiktorem I po pijaku się z nim calowalam. Na początku spanikowalam, ale tak bardzo chciałam go pocałować, dotknąć I już nie wiem. Czy To prawda że człowiek po pijaku robi to co chciałby na trzeźwo?
Zależy mi na obu I nie chce oklamywac mojego chłopaka. Wiktor jest też typem szalonego chłopaka, z którym się nigdy nie nudzę. Jednocześnie jest też czuły I romantyczny, bardzo dużo mówi mi komplementów. Chłopaki się nawzajem nie cierpią, a ja jestem I spokojna I szalona I chce mieć obu przy sobie, czy powinnam odpuścić któregoś?
Wiem Że przyjaciel coś do mnie czuje.
Czy To już jest chora przyjaźń albo może tylko romans I przerwa?
Pomóżcie mi, nie potrafię oklamywac chłopaka...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem cała rozdarta
Nieznajoma00 napisał/a:

Hej, mam nadzieję, że mi pomożecie, sprawa wygląda tak, że mam chłopaka od roku I mniej więcej od tego samego czasu przyjaciela Wiktora.
Bardzo kocham mojego chłopaka jest taki kochany, spokojny i czuły, idealny.
Z drugiej jednak strony byłam niedawno na dworze z wiktorem I po pijaku się z nim calowalam. Na początku spanikowalam, ale tak bardzo chciałam go pocałować, dotknąć I już nie wiem. Czy To prawda że człowiek po pijaku robi to co chciałby na trzeźwo?
Zależy mi na obu I nie chce oklamywac mojego chłopaka. Wiktor jest też typem szalonego chłopaka, z którym się nigdy nie nudzę. Jednocześnie jest też czuły I romantyczny, bardzo dużo mówi mi komplementów. Chłopaki się nawzajem nie cierpią, a ja jestem I spokojna I szalona I chce mieć obu przy sobie, czy powinnam odpuścić któregoś?
Wiem Że przyjaciel coś do mnie czuje.
Czy To już jest chora przyjaźń albo może tylko romans I przerwa?
Pomóżcie mi, nie potrafię oklamywac chłopaka...

Rady dla Ciebie:

1. Nie umiesz pić - nie pij.
2. Nie chcesz okłamywać chłopaka - nie okłamuj. Powiedz chłopakowi prawdę.
3. Powinnaś sobie odpuścić jednego i drugiego. Nie jesteś gotowa na związek.

3

Jakby ci zależało na chłopaku to bys była uczciwa i przede wszystkim nie dopuściłabyś aby cokolwiek zaszło między tobą a kimś innym

4

Można zrozumieć jeszcze okłamywanie chłopaka, partnera, znajomego, rodziny.

Wchodzisz jednak anonimowo na forum i zamiast pisać prawdę to piszesz same kłamstwa ... Oczekując rozgrzeszenia...

Nie kochasz chłopaka
Chciałaś pocałować Wiktora
Chcesz okłamywać chłopaka
Chcesz być z Wiktorem ale to nie materiał na partnera

5

Nie kochasz ani jednego ani drugiego. Nie jesteś dojrzała jeszcze do związków.

6

Nieznajoma00, zróbta sobie otwarty związek.

7

To mi trochę przypomina sagę "Zmierzch"...
Chyba musisz wybrać. Na dwa fronty się nie da.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jestem cała rozdarta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024