Moje zdjęcie z Narzeczonym jako prezent dla teściowej na święta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Moje zdjęcie z Narzeczonym jako prezent dla teściowej na święta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Moje zdjęcie z Narzeczonym jako prezent dla teściowej na święta?

Cześć!
Słuchajcie, jestem w tak absurdalnie głupiej zagwozdce, że zdecydowalam się napisać tutaj.

Jestem z moim Narzeczonym niespełna 5 lat, jesteśmy szczęśliwi i planujemy wspólne życie.

Ze względu na fakt, że mieszkamy od rodzinnego domu daleko, chcielibyśmy podarować nasze wspólne zdjęcie jego mamie, a mojej teściowej.
Zastanawiam się tylko, czy to aby na pewno dobry pomysł... Takie zdjęcie powinno się pojawić u niej w domu chyba dopiero po naszym ślubie, już sama nie wiem... Nie będzie to źle odebrane?

Może zrezygnować i wręczyć jej tylko zdjęcie przedstawiające ją i jej syna.

Wiem, głupi temat ale kurcze, nie mam pojęcia jak to rozwiązać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moje zdjęcie z Narzeczonym jako prezent dla teściowej na święta?

Świetny prezent dla kogoś, kto cieszy się na myśl powiększenia rodziny o Twą osobę. Jeśli zaś przyszła teściowa nic o Tobie nie wie i/lub jest niechętna waszemu związkowi, to pomysł jest chybiony.

3

Zakłopotana1111 napisał/a:

Cześć!
Słuchajcie, jestem w tak absurdalnie głupiej zagwozdce, że zdecydowalam się napisać tutaj.

Jestem z moim Narzeczonym niespełna 5 lat, jesteśmy szczęśliwi i planujemy wspólne życie.

Ze względu na fakt, że mieszkamy od rodzinnego domu daleko, chcielibyśmy podarować nasze wspólne zdjęcie jego mamie, a mojej teściowej.
Zastanawiam się tylko, czy to aby na pewno dobry pomysł... Takie zdjęcie powinno się pojawić u niej w domu chyba dopiero po naszym ślubie, już sama nie wiem... Nie będzie to źle odebrane?

Może zrezygnować i wręczyć jej tylko zdjęcie przedstawiające ją i jej syna.

Wiem, głupi temat ale kurcze, nie mam pojęcia jak to rozwiązać.

Prezent w postaci zdjęcia jest dobry dla partnera/partnerki. Ja bym odrzuciła ten pomysł.

4

Raczej to nie jest dobry prezent, zwlaszcza ze nie jestescie jeszcze malzenstwem. I tak jak u gory ktos napisal nie wiadomo jaki Twoja przyszla tesciowa ma stosunek do Ciebie

5

Ale to ma byc glowny prezent?
Juz bym wolala ekspress cisnieniowy do kawy niz zdjecie czyjes. Troche to takie jakies egocentryczne, ze ktos mysli, ze jego zdjecie to jakis dar.
Zdjecie bez okazji bym dala.

6 Ostatnio edytowany przez SaraS (2019-12-22 18:37:50)

Zgadzam się z Winter.Kween, dokładnie to samo sobie pomyślałam. Ja bym nie chciała dostać w prezencie zdjęcia przyszłej teściowej, więc nie bardzo rozumiem, dlaczego ona by miała chcieć moje. Będzie chciała, to sobie wywoła jakieś z imprez rodzinnych i oprawi. wink
Zdjęcie to ja bym mogła najwyżej jako dodatek dać dziadkom, którzy mnie uwielbiają, a nie matce partnera. Zresztą ja mam opory nawet z dawaniem czegoś takiego partnerowi właśnie, mimo że uwielbiamy zdjęcia, bo to trochę jakbym robiła z siebie pępek świata. Masz, możesz na mnie popatrzeć, ależ łaskawam. tongue

7

Myśle tak samo jak dziewczyny powyżej, może to być dodatek do prezentu, ale prezent sam w sobie... słabe

8

Winter.Kween napisał/a:

Ale to ma byc glowny prezent?
Juz bym wolala ekspress cisnieniowy do kawy niz zdjecie czyjes. Troche to takie jakies egocentryczne, ze ktos mysli, ze jego zdjecie to jakis dar.
Zdjecie bez okazji bym dala.

Myślę dokładnie to samo.

Zdjęcie o można dać ot tak, przy okazji, a na święta lepiej dać faktycznie prezent, a nie takie byle co.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Moje zdjęcie z Narzeczonym jako prezent dla teściowej na święta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024