facet okłamuje skąd pochodzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » facet okłamuje skąd pochodzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: facet okłamuje skąd pochodzi

czesc, poznałam faceta przez internet który nie chce się przyznac skąd pochodzi, nie wiem dlaczego ?co to ma na celu? czy ma poważne zamiary wobec mnie skoro zataja takie informacje..
powiedział ze pochodzi z miasta X, jednak doszłam ze kłamie i pochodzi jednak ze wsi spod tej miejscowości, jak mam zareagować, co mu powiedziec?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: facet okłamuje skąd pochodzi

Powiedz mu prawdę.nie podoba ci się jego zachowanie to dlaczego nie jesteś z nim szczera?Czy traktuje cie powaznie tego niewiem bo za mało przedstawiłaś sytuacje jednakże nie mów prawdy uważam że chyba jednak nie.

3

milenka999 napisał/a:

czesc, poznałam faceta przez internet który nie chce się przyznac skąd pochodzi, nie wiem dlaczego ?co to ma na celu? czy ma poważne zamiary wobec mnie skoro zataja takie informacje..
powiedział ze pochodzi z miasta X, jednak doszłam ze kłamie i pochodzi jednak ze wsi spod tej miejscowości, jak mam zareagować, co mu powiedziec?

To ja podam taki przykład.
W czasach gdy nie było internetu moja koleżanka nawiązała znajomość z mężczyzną za pośrednictwem rubryki "Korespondencyjni przyjaciele" w gazecie.
Chciała trochę z kimś popisać, może z tego coś poważniejszego wyjdzie.
Po 2-3 listach niespodziewanie zjawił się u niej ten korespondencyjny przyjaciel z walizką gotowy do zamieszkania u niej.
Bo jego zdaniem po co czekać z bliższym poznaniem się jak oboje nadają na tych samych falach?

Może i twój znajomy boi się, że go odwiedzisz niespodziewanie?
W małej miejscowości prawie wszyscy się znają. Wystarczy czasem powiedzieć nazwisko czy pokazać zdjęcie i już wskażą drogę do domu osoby poszukiwanej, nie trzeba dokładnego adresu.
On może pochodzić z tego miasta a od niedawna mieszkać na wsi. A więc niekoniecznie kłamał. W mieście może pracować
Miejsce pochodzenia a miejsce zamieszkania może być różne.

4

Ja też mieszkam na wsi, 4 km od sporego miasta, Jak mnie ktoś pyta "Gdzie mieszkasz" to podaję nazwę miasta, bo tak prościej i bez tłumaczenia "a gdzie to jest". Prościej powiedzieć "Jestem z Warszawy", niż "Mieszkam w Kociłebkowie" i tłumaczyć gdzie jest to Kociłebkowo, jak jest skomunikowane z Warszawą (bo to oczywiste kolejne pytanie).

5

milenka999 napisał/a:

Może się wstydzi. Czy ta informacja ma dla Ciebie aż takie znaczenie?

6

milenka999 napisał/a:

Nie podaje, gdyż prawdopodobnie na bazie doświadczeń wie, iż miejskie kobiety traktują mężczyzn mieszkających na wsi jako wariant B, drugą ligę i podobne określenia.

7

Powiedz, że go sprawdziłaś i Cię okłamał. Szukasz kogoś na poważnie i chcesz wiedzieć jaka jest prawda.

8

dla mnie nie jest wazne skąd pochodzi czy to miasto czy wies..., tylko sam fakt tego że kłamie mnie zniechecił do niego, bo jesli skłam raz to bedzie kolejny, nie umiem mu jakosc ponownie zaufac jestem jakas dziwna.

9

Wyolbrzymiasz, jakby w rzeczywistości byłby z drugiego końca polski to byłby powód do zastanawiania się. Nie masz gwarancji swojego źródła danych, równie dobrze mógł się przeprowadzić i nie zaktualizować swoich danych, albo tak często przebywa w mieście że dla niego to bez znaczenia (akademik, lub wynajmuje mieszkanie). Nie rób problemu tam gdzie go nie ma, a Twoje życie będzie prostsze.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » facet okłamuje skąd pochodzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024