Dlaczego on chce się spotkać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dlaczego on chce się spotkać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Dlaczego on chce się spotkać?

Chłopak po roku znajomości oświadczył że ma blokadę i boi się związków, że jestem śliczna,mądra, inteligentna ale nie potrafi się określić. Zawsze trzymał dystans, nie proponował spotkan itd. Od tego czasu minęły już 3 tygodnie, stwierdziłam że nie będę już do niego pisać i postaram się zapomnieć. Na żywo gdy wie mijalismy on nie spuszczal ze mnie wzroku,cały czas się popisywal, wiem że gadał o mnie z kolegami. Dodam że parę dni temu widzial mnie z kolegą i poczułam jakby był zazdrosny Wczoraj pierwszy raz po tym czasie do mnie napisał i spytał czy miałabym ochotę się spotkać. Powiedziałam że dam mu jesscze znać. Nie wiem co myśleć, pierwszy raz od początku znajomości zaproponował sam spotkanie, ale nie wiem w jakim celu skoro powiedział że ma. Blokade i nie umie się określić.Jak myślicie o co chodzi? Powinnam iść?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego on chce się spotkać?

Której z zasad naszego regulaminu nie zrozumiałaś ?
Tej, że nie wolno zakładać 10 tematów dotyczących jednego chłopaka i jednej relacji ?
Czy tej, że nie wolno zakładać więcej niż 1 konta dla każdego użytkownika ?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dlaczego on chce się spotkać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024