Czy zachowanie mojego kuzyna jest normalne?Bądźcie szczerzy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy zachowanie mojego kuzyna jest normalne?Bądźcie szczerzy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy zachowanie mojego kuzyna jest normalne?Bądźcie szczerzy.

Mówi mi że mam to "coś w sobie", ciągle mnie pożera wzrokiem, przytula sie do mnie,wprasza sie na noc i nie idzie do pracy zeby ze mna zostac,mowi ze chce miec mnie blisko siebie,
flirtuje ze mną i każde słowo traktuje jak flirt

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy zachowanie mojego kuzyna jest normalne?Bądźcie szczerzy.

Normalne w jakim sensie? Bo wiadomo, ze chce z Toba relacji i to nie rodzinnej.

3 Ostatnio edytowany przez orenzka (2019-09-25 01:44:41)

Winter.Kween napisał/a:

Normalne w jakim sensie? Bo wiadomo, ze chce z Toba relacji i to nie rodzinnej.

Głupio i desperacko to zabrzmi ale pytalam go o to pod pretekstem żartów jego brata, powiedzialam mu ze dla mnie to niezbyt komfortowe i czy na pewno nic do mnie nie ma, powiedzial ze nie, a jego brat jest nienormalny ze cos takiego w ogole sugeruje i on nie ma zamiaru ze mna wychodzic poza strefe rodzinna i ze jego zachowanie jest normalne, bo kocha mnie jak siostre. Wiec on nie rozumie ze to moze inaczej wygladac,albo udaje po prostu a ja czuje sie jak idiotka i s.ka w jednym

4

A w jakim wieku jesteście?

5

Taki sam temat zamieszczałaś już na innym forum. Nie odpowiadały Ci tamte odpowiedzi i masz nadzieję, że tutaj będą inne?
Nie będą... jego zachowanie nie jest normalne, bez względu na wiek i okoliczności.

6

elizka11 napisał/a:

Mamy po 20 lat

tajemnicza75 napisał/a:

Taki sam temat zamieszczałaś już na innym forum. Nie odpowiadały Ci tamte odpowiedzi i masz nadzieję, że tutaj będą inne?
Nie będą... jego zachowanie nie jest normalne, bez względu na wiek i okoliczności.

Witaj bywalczynio forow kobiecych ;* . Zobaczymy. tutaj przynajmniej jest wiecej osob i dyskusje sie rozwijaja, tam bylo  odpowiedzi jak na lekarstwo.

7

orenzka napisał/a:
tajemnicza75 napisał/a:

Witaj bywalczynio forow kobiecych ;* . Zobaczymy. tutaj przynajmniej jest wiecej osob i dyskusje sie rozwijaja, tam bylo  odpowiedzi jak na lekarstwo.

Cześć trollu!
Jaką dyskusję niby chcesz tu rozwinąć? Nie masz instynktu samozachowawczego, że sobie pozwalasz na takie zachowanie względem Ciebie?

8

Mam pytanie.
Dlaczego zgadzasz się na takie jego zachowanie?

9

orenzka napisał/a:
elizka11 napisał/a:

Mamy po 20 lat

tajemnicza75 napisał/a:

Tam też jest sporo ludzi, ale nie odpisują bo co można na to odpisać? Każdy widzi to samo.
Jeśli to prawdziwy problem... to masz problem sama ze sobą, skoro zadajesz takie pytania
Jeśli wymyślony... to może jesteś tym kuzynem co ma ochotę startować do kuzynki, ale najpierw szuka aprobaty. Nie znajduje na jednym forum, to szuka na innym.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy zachowanie mojego kuzyna jest normalne?Bądźcie szczerzy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024