Brak kontaktu miedzy spotkaniami. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak kontaktu miedzy spotkaniami.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Brak kontaktu miedzy spotkaniami.

Od miesiaca spotykam sie z fantastycznym facetem. Na spotkaniach jest naprawde fajnie, duzo ze soba rozmawiamy, trzymamy sie za rece.  Na ostatnim spotkaniu pierwszy raz sie pocalowalismy. Spotykamy sie raz, dwa razy w tygodniu. Jedyny problem polega na tym, ze pomiedzy tymi spotkaniami On w ogole sie do mnie nie odzywa. Dzwoni, albo pisze dzien wczesniej zeby potwierdzic spotkanie , albo ja to robie i na tym koniec kontaktu. Nie wymagam zeby caly czas do mnie pisal, lub dzwonil ale bylabym zadowolona gdyby chociaz zadzwonil raz na dwa dni. Dzisiaj bede sie z nim widziala. Chcialabym z nim o tym porozmawiac, tylko jak mu to powiedziec zeby nie poczul sie osaczony? Dodam jeszcze, ze to bardzo niesmialy facet i ze nie przepada za pisaniem wiadomosci.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak kontaktu miedzy spotkaniami.

Na forum obowiązuje zasada, że jeden związek = jeden wątek.
Mamy już temat dotyczący tego pana - https://www.netkobiety.pl/t119047.html
Kontynuuj dyskusję w poprzednim wątku i odśwież sobie raz jeszcze regulamin forum.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak kontaktu miedzy spotkaniami.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024