Co robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Co robić?

Cześć

Postanowiłam tu napisać żeby poznać zdanie innych.
W ubiegłym tygodniu byłam w biurze sprzedaży u dewelopera, bo mama kupuje mieszkanie. Sprawę prowadził gość, miałam wrażenie po pierwszym spotkaniu, że mu się podobam, jak to mówią czuje się to. Byłam z mamą i po wyjściu mi powiedziała, że facet ciągle na mnie zerkał i że wyglądało, że mu się spodobałam. W tym tygodniu podpisywaliśmy umowę i znowu ja odniosłam takie wrażenie i moi rodzice, bo na podpisaniu umowy byli oboje. Tylko zgodnie z polityką firmy po podpisaniu umowy inna osoba prowadzi sprawę.

Teraz dwa pytania do was. Czy tez tak macie, że to czujecie, że się komuś podobacie i to się sprawdza? I czy mogłabym coś zrobić żeby faceta poznać?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Co robić?

Jako facet mogę zdecydowanie potwierdzić, że jak mi się dziewczyna podoba to na nią zerkam smile
P.S.
Na ładne i atrakcyjne samochody też spoglądam.
P.S.2
Czy to oznacza chęć bliższych kontaktów? Czasem tak, czasem nie smile

3

zwyczajny gość napisał/a:

P.S.2
Czy to oznacza chęć bliższych kontaktów? Czasem tak, czasem nie smile

Z tym to sie zgadzam. Sama miałam tak, że widziałam na studiach zainteresowanie kolegi, gdy zaczełam się spotykać z innym kolegą to powiedział koleżance, że mu się podobałam, a w ogóle to chłopak do dziś jest sam. Chyba niektórym ludziom to brakuje chęci lub odwagi

4

comenana napisał/a:

Cześć

Postanowiłam tu napisać żeby poznać zdanie innych.
W ubiegłym tygodniu byłam w biurze sprzedaży u dewelopera, bo mama kupuje mieszkanie. Sprawę prowadził gość, miałam wrażenie po pierwszym spotkaniu, że mu się podobam, jak to mówią czuje się to. Byłam z mamą i po wyjściu mi powiedziała, że facet ciągle na mnie zerkał i że wyglądało, że mu się spodobałam. W tym tygodniu podpisywaliśmy umowę i znowu ja odniosłam takie wrażenie i moi rodzice, bo na podpisaniu umowy byli oboje. Tylko zgodnie z polityką firmy po podpisaniu umowy inna osoba prowadzi sprawę.

Teraz dwa pytania do was. Czy tez tak macie, że to czujecie, że się komuś podobacie i to się sprawdza? I czy mogłabym coś zrobić żeby faceta poznać?

Tzn. jak się ma to sprawdzić? Każdy kto się popatrzy ma potem dawać znak, przychodzić, nachodzić, odszukiwać na fejsbukach i zapraszać do znajomych, zapraszać na randki?
Nic nie rób, w końcu to on się gapił, a nie ty. To jego interes.

5

To już nawet się popatrzeć nie można bo ludzie uważają że jakieś sygnały puszczam... Jakby naprawdę chciał Cię poznać itp to by już dawno to zrobił, a nie patrzył się tylko.

6 Ostatnio edytowany przez comenana (2019-09-04 20:57:15)

TypowyCharlie napisał/a:

To już nawet się popatrzeć nie można bo ludzie uważają że jakieś sygnały puszczam... Jakby naprawdę chciał Cię poznać itp to by już dawno to zrobił, a nie patrzył się tylko.

Znam go od tygodnia. Nie wiem czy po prostu mozna kontaktowac sie z klientem prywatnie. Jest Rodo czy mógłby wziąć moj numer i zadzwonić, przecież można mieć problemy w pracy czy coś.
Generalnie gość był mocno speszony, a już pracuje tam jakiś czas. Patrząc na firmę w jakiej pracuje, to kogos wstydliwego czy cos nie zatrudniliby do kontaktu z klientem

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024