Nowo poznana dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowo poznana dziewczyna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez edipunk88 (2019-09-01 14:09:49)

Temat: Nowo poznana dziewczyna

Hej

Mój cel jest taki : chciałbym się z nią poznać i zaprosić na randkę , podoba mi się i chciałbym ją poznać i sprawdzić czy się dogadujemy jeżeli tak to zobaczyć co dalej czy koniec znajomosci czy może związek,
koleżeństwo mnie nie interesuje bo znajomych to ja mam dużo.

a sprawa tak się prezentuje:

napisałem  na instagramie tylko taki mamy kontakt do nowo poznanej dziewczyny po raz drugi dobrze się z nią pisze miła jest itd na tematy które polubiła na portalu większość tez lubię , a ona na to ze ją stalkuje , ja powiedziałem ze stalkerzy  się nie ujawniają ona mówi ze nieźle jej profil sprawdziłem a mówili ze dobrze jak będę pisał na tematy które kobiety lubią , pytam się czy możemy sie poznać umówić na kawę , czy coś bo się nie znamy ona mówi ze nie ma czasu w najbliższym czasie a ja się jej pytam dlaczego a ona na to ze się uczy i pracuje i ze chwili dla siebie nie ma , napisałem jej ze nie owijam w bawełnę i ze mi się podoba  i chciałbym się poznać bo w życiu trafiałem na te złe a ona wydaje się spoko a ona na to ze nie szuka chłopaka i jedynie co to możemy się kolegować , napisałem spoko i jak będzie miała czas to się odezwie , napisałem do niej bo lubi moje wszystkie posty na instagramie , ogląda relacje itd fajna dziewczyna podoba mi się jest z mojej okolicy i lubi to samo co ja i jest młodsza tylko o kilka lat

dzieki za odpowiedzi
pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nowo poznana dziewczyna

Orbiterem tylko możesz być.

3

i to też nie na bliskiej orbicie po takiej składni.

4

może i składnia jest kiepska, ale chyba jesteście w stanie zrozumieć co chłopak ma na myśli. co do dziewczyny.. jeżeli mówisz na początku, ze nie chcesz sie kumplować a póxniej jej mówisz, ze w sumie ok.. koleżeństwo też moze być to na co dokładnie liczysz? jeżeli faktycznie chcesz mieć za kumpelę to ok, ale dziewczyna napisała, że nie jest zainteresowana więc szans sobie na zaś nie rób. póxniej moze się to przerodzić w coś poważniejszego, ale... to czas pokaże.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowo poznana dziewczyna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024