Co robić, pisać czy czekać aż się odezwie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co robić, pisać czy czekać aż się odezwie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Co robić, pisać czy czekać aż się odezwie?

Wczoraj napisałam chłopakowi ktory mi się podoba "dobranoc moje słoneczko" i on nawet tego nie wysiwtlil, potem nawet na zwykłe co tam nie odpisał. Dodam że już nie raz mu tak napisałam i wszystko było okej, nigdy nie miał z tym problemu więc nie wiem co nagle się stało. On widział że mi się podoba i ja mu też bo mi o tym powiedział. Pare dni temu nawet tłumaczył mi się z koleżanki że to tylko dziewczyna kolegi i że nie mam o co być zazdrosna. Dodam że przed tą sytuacją kiedy do niego pisałam był jakiś dziwny,jak pytałam co słychać itp to mówił że szkoda gadać, co chwilę musi coś załatwiać itd, nawet powiedziałam że robi wrażenie smutnego, a on ze ma problemy w pracy a to tylko 1 na 1000 problemów i że ostatnio jakis przytrzymany chodzi itd. Widze że coś się stało ale co mam robić kiedy on mi nawet nie odpisuje.Pisac do niego jesscze czy dać mu spokój i poczekać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co robić, pisać czy czekać aż się odezwie?

ile masz lat?

3

Lady Loka napisał/a:

ile masz lat?

Ja 19 on 22

4

Poczekaj smile Przecież napisał Ci, że ma ostatnio sporo na głowie. Podejrzewam, że odpisze Ci w wolnej chwili smile Nie pisz na razie nic, bo istnieje ryzyko, że wyjdziesz na desperatkę wink

5

lepiej się zorientuj o co chodzi ?czy nie jest jakimś dilerem albo nie wciąga koksu...albo jeszcze co innego...różnie bywa;)

6

Poczekaj smile Nie warto w takich sytuacjach dociekać i dopytywać za wszelką cenę. Napisałaś i wystarczy, jak on znajdzie chwilę, na pewno sobie o Tobie "przypomni" i odpisze. A jeśli nie - to będzie znaczyło, że zdecydowanie nie jest Ciebie wart i jego zajęcia były tylko wymówką, żeby się wycofać z relacji.

Jeśli będziesz znowu do niego pisać, możesz go bardzo zniechęcić.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co robić, pisać czy czekać aż się odezwie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024