uciec czy da szansę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » uciec czy da szansę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: uciec czy da szansę?

Przyłapałam mojego chłopaka na tym, że ma konto na tinderze i wywiązała nam się dyskusja na temat naszej przyszłości...

Napisał mi, że chce ze mną być ale ten związek kiedyś się skończy, czy rok czy dwa ale chce mnie uświadomić, że to się kiedyś skończy... na pytanie czy dopuszcza, że kiedyś zmieni się jego myślenie odpowiedział, że nie.

Spotykamy się dopiero 5 miesięcy... ja mam 26 lat on 25.Obydwoje jesteśmy po ciężkich związkach i nie wiem jak mam postąpić... Być z nim dalej zobaczyć jak to się ułoży czy się rozstać...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: uciec czy da szansę?

Facet juz twraz Ci powiedzial ze nie jestes dla niego opcja na zycie. Trwanie w przekonaniu, ze jemu sie odmieni swiadczy nie tyle o naiwnosci co o Twojej glupocie.

3

Uciekać. On rozgląda się za kimś bardziej ,,odpowiednim" i kiedy kogoś takiego znajdzie, nawet się nie obejrzy. A chce z Tobą być do momentu, kiedy nie znajdzie kogoś innego.

4

juz na tego typa zmarmowałaś 5 miesiecy. Szkoda Twojego czasu i energii na kogoś, kto traktuje cie jak koło zapasowe ... i otwarcie szuka lepszej opcji...

5

Jak napisałam mu, że się rozstaniemy i zabieram swoje rzeczy to nagle panika... Że on mnie kocha, że wszystko się ułoży i zmieni myślenie. I weź tu nie oszalej

6

Powiedział Ci na zimno i bez emocji, że Cię nie chce. To jednak liczy się bardziej niż to, co jest pod wpływem emocji.

7 Ostatnio edytowany przez MałaMi. (2019-08-23 18:07:10)

Jeśli byłabym na Twoim miejscu... Rozstałabym się z nim. Powiedział Ci przecież wprost, że jesteś tylko na chwilę. Ja to widzę tak, że Twój facet nie puści się jednej gałęzi, dopóki nie uczepi się drugiej. A konto na Tinderze to właśnie poszukiwania takiej gałązki...

8

facet który ma świetną kobietę i chce z nią być nie loguje się do poznawania kolejnych kobiet bo po co? za mało ma przyjaciół? nie sądzę....

9

olivia093 napisał/a:

Jak napisałam mu, że się rozstaniemy i zabieram swoje rzeczy to nagle panika... Że on mnie kocha, że wszystko się ułoży i zmieni myślenie. I weź tu nie oszalej

Ale pierniczy. Nie słuchaj go. W ogóle to go wykasuj z telefonów i snapchatów. Niech się wypcha.

10

Potraktuj co to powiedzial jako prawde. Mialam takie relacje tylko, ze bylam na jego miejscu. Od samego poczatku mowilam, ze to relacja na rok lub dwa ale ludzie sie woleli oszukiwac, ze mi sie odmieni. Nie odmienilo sie. Ot wielkie zaskoczenie.

11

olivia093 napisał/a:

Poczytaj sobie o "plate theory"...na bank ma jeszcze kilka obiektów westchnień na boku.

12

Uciec czy dać szansę? To zależy, czego szukasz i czego oczekujesz. Jeśli tak, jak jemu, wystarcza Ci układ bez zobowiązań, to możesz korzystać z okazji. A jeśli szukasz trwałego związku opartego na miłości, to ja bym odpuściła. Coś mi mówi, że ta jego panika po Twoim info, że się pakujesz, wynikła stąd, że jeszcze nie znalazł sobie dziewczyny do darmowego seksu. I również coś mi mówi, że jak tylko taką znajdzie, to Cię zostawi bez mrugnięcia okiem... A na Twoje pytanie "dlaczego?" powie tylko: "Przecież uprzedzałem. Bye!".

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » uciec czy da szansę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024