Cześć dziewczyny,
przybywam do Was z ogromną nadzieją, że spotkam tutaj kogoś, kto tak jak ja, szuka towarzysza do wspólnego spędzania czasu
Jestem 29-letnią singielką, która lubi filmy – kino, muzykę – koncerty, poznawanie nowych miejsc – podróże, spotkania przy herbacie ewentualnie drinku, hulaszcze życie mam już za sobą, ale jeśli ktoś lubi od czasu do czasu powywijać na parkiecie jakiegoś klubu, to nie mam nic przeciwko. Ogólnie jestem osobą otwartą i wesołą, chociaż jak każdy, czasami łapię gorsze dni, kiedy wydaje mi się, że nic nie idzie po mojej myśli i jestem zwyczajnie zmęczona życiową rutyną.
Dlaczego postanowiłam właśnie tutaj poszukać nowych znajomości? Mam kilku dobrych, wieloletnich przyjaciół, ale większość z nich jest w małżeństwie, ma dzieci i prowadzi życie rodzinne, co oczywiście bardzo szanuję. Jednak, właśnie wtedy, kiedy najbliżsi znajomi się ustatkują i mają trochę inne priorytety niż Ty, zaczyna się mała samotność, którą chciałabym zażegnać
Jeśli ktoś chciałby nawiązać kontakt, na początku porozmawiać mailowo, poznać się, to zapraszam
Dodam jeszcze, że jestem z okolic Warszawy, miejsce zamieszkania w takiej znajomości może mieć jakieś znaczenie, ale jak dla mnie, dość niewielkie
Pozdrawiam