Girls Just Want To Have Fun! 29 letnia singielka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Girls Just Want To Have Fun! 29 letnia singielka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Charlie_Charlie (2019-08-11 13:55:27)

Temat: Girls Just Want To Have Fun! 29 letnia singielka

Cześć dziewczyny,

przybywam do Was z ogromną nadzieją, że spotkam tutaj kogoś, kto tak jak ja, szuka towarzysza do wspólnego spędzania czasu smile

Jestem 29-letnią singielką, która lubi filmy – kino, muzykę – koncerty, poznawanie nowych miejsc – podróże, spotkania przy herbacie ewentualnie drinku, hulaszcze życie mam już za sobą, ale jeśli ktoś lubi od czasu do czasu powywijać na parkiecie jakiegoś klubu, to nie mam nic przeciwko. Ogólnie jestem osobą otwartą i wesołą, chociaż jak każdy, czasami łapię gorsze dni, kiedy wydaje mi się, że nic nie idzie po mojej myśli i jestem zwyczajnie zmęczona życiową rutyną.

Dlaczego postanowiłam właśnie tutaj poszukać nowych znajomości? Mam kilku dobrych, wieloletnich przyjaciół, ale większość z nich jest w małżeństwie, ma dzieci i prowadzi życie rodzinne, co oczywiście bardzo szanuję. Jednak, właśnie wtedy, kiedy najbliżsi znajomi się ustatkują i mają trochę inne priorytety niż Ty, zaczyna się mała samotność, którą chciałabym zażegnać smile

Jeśli ktoś chciałby nawiązać kontakt, na początku porozmawiać mailowo, poznać się, to zapraszam smile

Dodam jeszcze, że jestem z okolic Warszawy, miejsce zamieszkania w takiej znajomości może mieć jakieś znaczenie, ale jak dla mnie, dość niewielkie smile

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Girls Just Want To Have Fun! 29 letnia singielka

Cześć:) na wstępie napiszę, że ja jestem z Krakowa:) ale chętnie poznam Wawę:)
Kocham sport i ruch, wycieczki, zwiedzanie w tym poznawanie nowych miast i miejsc:) lubię muzea i galerie, kino i muzykę:) jak coś to pisz, chętnie nawiążę jakieś nowe znajomości smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Girls Just Want To Have Fun! 29 letnia singielka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024