Chodzi o to, że 13 lat starsza siostra czepia się o byle co, w sensie, że ma do mnie pretensje dlaczego z kuzynami na weselu tańczyłam i wgl, jeszcze sobie ubzdurała, że ja od niej uciekła gdy chciała ze mną tańczyć, a wcale TAK NIE BYŁO!! A ona trzyma się swej wersji. Jeszcze się doczepiła czemu zaprosiłam dane osoby z wesela, przecież trochę rozmawiałam z nimi, a ona się uczepiła, czemu tak robię, czy uważam, że to mój znajomy. Co się mnie czepia, jest wesele, z ludźmi się poznaje, tańczyć można bawić się z kim się chce, bo od tego są imprezy. Jeszcze się czepiała, przed maturą do kuzyna na fb napisałam życzenia jak jeszcze matura się nie skończyła, ja jej tłumacze, że przecież co mam siedzieć nad książkami ciągle, przecież jeszcze czas mam do ustnych egzaminów, a ona nikt ci nie broni, miałaś nie wchodzić na fb, jak kuzynowi się zwierzyłam to powiedział, że to jest toksyczne kontrolowanie, a ciocia stała też po mojej stronie i powiedziała, że opierdzieliła cię za to. Kuzyn i ta ciocia, też sądzą to co ja, że to że starsza 13 lat jest siostra ode mnie to nie znaczy, że ma się mnie czepiać, pouczać, ma swoje dziecko niech je wychowuje. Trzymają się mojej strony. Po co się mnie czepia, liceum skończyłam wyróżnieniem, maturę zdałam, będę studiować, zastanawiam się czy mam odwiedzać siostrę, bo będę w tym samym mieście co ona, jeszcze mi zarzuca, że nie mówię o wszystkim, że jestem skryta, a to nieprawda, nie muszę pewnych rzeczy mówić, nawet gada mi na ucho nie truj cioci to było na weselu, rzadko się z ciocią widzę to nie mam prawa pogadać, albo jeszcze w domu z tego powodu, że chce gadać z ludźmi nazywali mnie wscibska, albo dostałam kiedyś w nogę, że płakałam. Mam nadzieję, że jak będę na studiach, będę miała spokój.
Temat: Siostra mnie sprawdza non stop
Zobacz podobne tematy :
Odp: Siostra mnie sprawdza non stop
https://www.netkobiety.pl/t118432.html
+ I ostrzeżenie, za uporczywe duble i zaśmiecanie forum.
IsaBella77