małżeństwo, rodzicielstwo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » małżeństwo, rodzicielstwo

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-07-17 12:35:15)

Temat: małżeństwo, rodzicielstwo

Hejka. Sama mam już mętlik  w głowie.  Z obecnym mężem po 3 miesiącach znajomości zaszlam  w ciążę . Na początku  było  super mówił mi komplementy non stop się kochalismy a teraz jak już mały  się urodził  to potrafi do mnie powiedzieć że jestem "głupią  suka" " szmata" że popełnił  wielki błąd że wogole się ze  mną ożenił  i że zabierze mi dziecko bo jestem idiotka.  A ja poprostu też sobie nie radzę i chce żeby wie mną i dzieckiem  zainteresował  żeby  przestał  grać na telefonie i ciągle tylko patrzył  w tv. Potrafi też się drzec  na małego jak nie możesz zasnąć albo nie chce mu się spać to są teksty  typu "wulgaryzm dziecko śpij " albo jak płacze to nie weźmie to na ręce tylko "wulgaryzm mnie to obchodzi , rycz  sobie " . Ja już sama nie wiem co mam robić czy lepiej się rozstać czy próbować  to zmienić ? Pomóżcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: małżeństwo, rodzicielstwo

dziewczyno bierz nogi za pas i uciekaj jak najszybciej, bo potem będzie trudniej.... wyszłaś za bufona, on się nie zmieni

3

Zdecydowanie lepiej się rozstać. smile

4

Marteczko, kontynuuj proszę swój poprzedni wątek - https://www.netkobiety.pl/t114854.html

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » małżeństwo, rodzicielstwo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024