Hejka. Sama mam już mętlik w głowie. Z obecnym mężem po 3 miesiącach znajomości zaszlam w ciążę . Na początku było super mówił mi komplementy non stop się kochalismy a teraz jak już mały się urodził to potrafi do mnie powiedzieć że jestem "głupią suka" " szmata" że popełnił wielki błąd że wogole się ze mną ożenił i że zabierze mi dziecko bo jestem idiotka. A ja poprostu też sobie nie radzę i chce żeby wie mną i dzieckiem zainteresował żeby przestał grać na telefonie i ciągle tylko patrzył w tv. Potrafi też się drzec na małego jak nie możesz zasnąć albo nie chce mu się spać to są teksty typu "wulgaryzm dziecko śpij " albo jak płacze to nie weźmie to na ręce tylko "wulgaryzm mnie to obchodzi , rycz sobie " . Ja już sama nie wiem co mam robić czy lepiej się rozstać czy próbować to zmienić ? Pomóżcie
1 2019-07-17 12:21:38 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-07-17 12:35:15)
Temat: małżeństwo, rodzicielstwo
Zobacz podobne tematy :
Odp: małżeństwo, rodzicielstwo
dziewczyno bierz nogi za pas i uciekaj jak najszybciej, bo potem będzie trudniej.... wyszłaś za bufona, on się nie zmieni
Zdecydowanie lepiej się rozstać.
Marteczko, kontynuuj proszę swój poprzedni wątek - https://www.netkobiety.pl/t114854.html