Strasznie zazdrosny chłopak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Strasznie zazdrosny chłopak

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Strasznie zazdrosny chłopak

Hej . Może odrazu przejdę do sedna sprawy z moim chłopakiem jestem pół  roku może troszkę więcej po paru miesiącach zaszłam  w ciążę na początku było wszystko super kolorowo cały czas pokazywał że kocha  nie przeszkadzało  mu zbytnio wszystko za bardzo od początku  ciąży  poszłam na zwolnienie bo twierdził że nie powinnam przemeczac się w pracy a z racji boleści  brzucha ciągłych na nie poszłam i się zaczęło  że nie mogę wychodzić z domu najlepiej żebym siedziala  w nim cały czas i ciągle zgladanie  w telefon . Później zaczęły się podejrzenia o zdradę chociaż i tak siedziałam w domu więc musiałam robić to telepatycznie . Totalny zakaz malowania się noszenia dekoltu, krótkich kiecek... teraz ciągle awantury że wogole śmiałam  umalowac  sobie rzęsy z włosami też nie mogę nic robić . Wyszłam ostatnio ze  znajomymi i mu powiedziałam no na drugi dzień to myślałam że  mnie zabije bo stwierdził że go oklamalam . I tak non stop sie klocimy o byle co dosłownie on pracuje ale o tak mnie sprawdza na każdy  sposób nie wiem co robić bo dla dobra dziecka mamy mieć ślub za miesiąc a ja nie jestem pewna . Nie pozwalam sobie jak on mi tak rozkazuje  to twierdzi że dziecko nie może mieć rozwiazlej  matki i mi go zabierze po urodzeniu . Już dostaje jakiejś  depresji nie wiem co robić a nikomu nie mogę się zwierzyc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Strasznie zazdrosny chłopak

Facet nie jest normalny, wpędza Cię w depresję. Podkopuje Cię. Widać że już sie zaczynasz go bać, ślub w takiej sytuacji niewiele zmieni. Spróbuj namówić go na terapię, wiele trudów przed wami związanych z samymi narodzinami a skoro on już przed nimi jest okropnie zaborczy to dobrze nie wróży. Jeśli rozmowy i szczere chęci nie podziałają udaj sie sama do psychologa, by zrozumieć dlaczego on sie tak zachowuje, jak sobie możesz pomóc. W najgorszym przypadku radzę rozstanie. Niestety takie zaborcze typy mężczyzn robią się później agresywne, może być to niebezpieczne dla Ciebie i Twojego dziecka. Pilnuj swoich granic, nie daj sie poniżać, nie daj się kontrolować, zobacz jak się zachowa. Skoro jesteś z nim szczera to nie ma pobudek by się tak zachowywał.

3

mscrowley napisał/a:

Facet nie jest normalny, wpędza Cię w depresję. Podkopuje Cię. Widać że już sie zaczynasz go bać, ślub w takiej sytuacji niewiele zmieni. Spróbuj namówić go na terapię, wiele trudów przed wami związanych z samymi narodzinami a skoro on już przed nimi jest okropnie zaborczy to dobrze nie wróży. Jeśli rozmowy i szczere chęci nie podziałają udaj sie sama do psychologa, by zrozumieć dlaczego on sie tak zachowuje, jak sobie możesz pomóc. W najgorszym przypadku radzę rozstanie. Niestety takie zaborcze typy mężczyzn robią się później agresywne, może być to niebezpieczne dla Ciebie i Twojego dziecka. Pilnuj swoich granic, nie daj sie poniżać, nie daj się kontrolować, zobacz jak się zachowa. Skoro jesteś z nim szczera to nie ma pobudek by się tak zachowywał.

Dziękuję za radę.  Psycholog napewno pomoże mam nadzieję  bo to co ja do niego mówię to nie dociera może ktoś mu jakoś otworzy umysł.

4

Witaj. Niestety, ale znam podobny przypadek osobiście. Zazdrość na każdym kroku. Do pracy nie można iść, bo na pewno idziesz tam po to żeby sie puszczać. Zostaje siedzenie w domu i czekanie na pana i władcę. Dzieciak chodzi głodny, bo pieniędzy nie ma, ale matka do pracy iść nie może. Potem przerodziło się to w przemoc fizyczną. Bicie za zdrady, których nie było. I nie daj sobie wmówić, że jesteś zła i zabierze Ci dziecko.
Nie pozwól przekroczyć pewnej granicy.
Spróbujcie terapii, ale ze ślubem to bym się raczej wstrzymała.
Pozdrawiam

5

kanouga napisał/a:

Witaj. Niestety, ale znam podobny przypadek osobiście. Zazdrość na każdym kroku. Do pracy nie można iść, bo na pewno idziesz tam po to żeby sie puszczać. Zostaje siedzenie w domu i czekanie na pana i władcę. Dzieciak chodzi głodny, bo pieniędzy nie ma, ale matka do pracy iść nie może. Potem przerodziło się to w przemoc fizyczną. Bicie za zdrady, których nie było. I nie daj sobie wmówić, że jesteś zła i zabierze Ci dziecko.
Nie pozwól przekroczyć pewnej granicy.
Spróbujcie terapii, ale ze ślubem to bym się raczej wstrzymała.
Pozdrawiam

Hej . Właśnie już mi oznajmił że ja napewno nie pójdę do pracy tylko będę z dzieckiem siedzieć w domu . Na początku ciąży chciał abym usunęła a teraz twierdzi że zrobi ze  mnie nienormalna  i żaden sąd nie przyzna mi prawa do opieki . Właśnie obawiałam się żeby nie przerodziło  się to w bicie . Boję się też zostać sama ale jeżeli będzie taka konieczność to mam nadzieję że jakoś dam radę sobie poradzić sama z dzieckiem .

6

Uciekaj do rodziców, i to od razu. To jest przemocowy psychol.

7

Skontaktuj się z rodziną/przyjaciółką/kimkolwiek. Ufaj sobie, jeśli czujesz zagrożenie to opuść go.

8

Toksyk. Albo terapia i pomoc psychologa, albo uciekaj od niego jak najszybciej.

9

Jazzmine napisał/a:

Aktualnie mamy 2 tygodnie rozłąki  bo wyjechał do pracy i stara się udawać że nie obchodzi go  to co ja robię ale zastanawiam się czy jak wróci to czy znowu będzie to samo

10 Ostatnio edytowany przez anime_boy (2018-10-15 00:12:24)

ale zazdrosnik...:/ tylko co zrobić jeśli dziecko w drodze? trudna sprawa, nie mam pomysłu:( obawiam się że w przyszlosci bedzie tylko gorzej, dobrze byłoby jak najszybciej uciec, no i "dla dobra dziecka" nie sądze zeby życie z ojcem despotą było czyms dobrym dla dziecka:(

11

marteczka23 napisał/a:
Jazzmine napisał/a:

Aktualnie mamy 2 tygodnie rozłąki  bo wyjechał do pracy i stara się udawać że nie obchodzi go  to co ja robię ale zastanawiam się czy jak wróci to czy znowu będzie to samo

Oczywiście, że nic się nie zmieni, bo niby dlaczego nagle miałoby się zmienić? Mało tego, nie licz na to, że on pójdzie na terapię, wyśmieje Cię, gdy to zaproponujesz. On we własnym przekonaniu jest jak najbardziej normalny, to Ty jesteś taka i owaka. Ślub za miesiąc? Dziwię się, że w ogóle rozpatrujesz tę ewentualność, gdy w tych okolicznościach trzeba uciekać. Facet Cię obraża, zarzucając zdradę i puszczalstwo, już teraz ogranicza Cię maksymalnie, straszy, manipuluje, już teraz planuje Twoją przyszłość, czyli siedzenie w domu, nie licząc się z Twoim zdaniem.
Stoisz na progu piekła...i zastanawiasz się, czy wejść.

12

interesuje sie toba przynajmniej nie jak mna nikt

13

samotna.1994 napisał/a:

interesuje sie toba przynajmniej nie jak mna nikt

Pomyśl zanim palniesz coś głupiego... Jak tak Ci się podoba, to autorka chętnie Ci go odda - takiego cudownego księcia z bajki.

Nie ważne jak - ważne, że się interesuje i że męskie portki wiszą w szafie. tongue

14

UCIEKAJ!!! Serio. I to w podskokach.

15

marteczka23 napisał/a:

Hejka. Sama mam już mętlik  w głowie.  Z obecnym mężem po 3 miesiącach znajomości zaszlam  w ciążę . Na początku  było  super mówił mi komplementy non stop się kochalismy a teraz jak już mały  się urodził  to potrafi do mnie powiedzieć że jestem "głupią  suka" " szmata" że popełnił  wielki błąd że wogole się ze  mną ożenił  i że zabierze mi dziecko bo jestem idiotka.  A ja poprostu też sobie nie radzę i chce żeby wie mną i dzieckiem  zainteresował  żeby  przestał  grać na telefonie i ciągle tylko patrzył  w tv. Potrafi też się drzec  na małego jak nie możesz zasnąć albo nie chce mu się spać to są teksty  typu "wulgaryzm dziecko śpij " albo jak płacze to nie weźmie to na ręce tylko "wulgaryzm mnie to obchodzi , rycz  sobie " . Ja już sama nie wiem co mam robić czy lepiej się rozstać czy próbować  to zmienić ? Pomóżcie

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Strasznie zazdrosny chłopak

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024