Ciągłe wtrącanie się rodziców - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Ciągłe wtrącanie się rodziców

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Ciągłe wtrącanie się rodziców

Fakt podobny temat napisany przeze mnie był, ale do tematu pt nie wiem co robić w tej sytuacji nie dopowiedziałam pewnych spraw, więc proszę o wyrozumiałość. Otóż cały czas rodzice mi mówią jak mam się zachowywać, czepiają się o byle co, jak powiedziałam kiedyś mamie, że chce rozmawiać z ludźmi jak normalny człowiek to mnie przeżywała od wścibskiej i uderzyła mnie w nogę i się popłakałam, jak się stawiam, że chce rozmawiać z ludźmi jak normalny człowiek to mama od razu, że zatruwam innych, że jestem do niczego, ojciec i siostra to samo. Jak ja im tłumacze, że już zaczynam żyć po swojemu( nie chodzi, że jestem wielce dorosła) to oni od razu mnie krytykują. Jak ja mówiłam, że jeszcze jedno takie coś to wyprowadzam się do cioci i wujka, a oni od razu a kto ci kupi drogie ciuchy? Będziesz miała ubrania z targu. Jak ja mówię, że posądzacie mnie o byle co, to oni kłóć się jeszcze. Siostra to, że 13 lat starsza nie znaczy, że ma mnie wychowywać. Czy powinnam się wyprowadzić, czy jeśli wyniki z matury będą dobre to wybrać studia dzienne i je pogodzić z pracą czy jak? Jeszcze mama gada, że nie zabierzesz kolegi na wesele, skoro na studniówce cię nie poprosił do tańca. Mam już dość tego wszystkiego, jest mi źle. Zwierzyć się jakiejś cioci kuzynce z tego? Czy najlepszym rozwiązaniem będzie psycholog?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciągłe wtrącanie się rodziców

Psycholog może pomóc.

3

Odp: Ciągłe wtrącanie się rodziców

Olu, dublowanie tematów jest zabronione na naszym forum.
Kontynuuj swój poprzedni wątek: https://www.netkobiety.pl/t118432.html   
Zapoznaj się też ponownie z naszymi zasadami i stosuj się do nich.
Moderator IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Ciągłe wtrącanie się rodziców

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024